Skip to content

Wat zegt jouw design over jouw politieke voorkeur?

Wat zeggen de kanalen over jouw politieke voorkeur?

Heb jij ook al een van de stemwijzers ingevuld? Er lijken dit jaar meer zwevende kiezers dan ooit. Je kunt altijd jouw eigen Human Design strategie en autoriteit volgen bij het maken van de keuze. Maar ook de gedefinieerde kanalen in jouw design kunnen wellicht belangrijke informatie onthullen. De kanalen in jouw design (rood en/of zwart ingekleurd) staan voor hele specifieke talenten. Ze kunnen grofweg worden ingedeeld in individuele kanalen, collectieve kanalen en tribale kanalen.

In dit plaatje kun je zien welke politieke kwaliteiten er verborgen zitten in de kanalen. Kijk in jouw eigen chart welke kanalen in jouw design zijn gedefinieerd. Herken je de onderliggende kwaliteit? Klik hier voor het maken van jouw design.

De overeenkomsten tussen Wilders en Trump

De mediastrategie van Geert Wilders lijkt steeds meer op die van Donald Trump. Protectionistisch, het eigen volk eerst, zich afzetten tegen groepen. Beiden hebben een tribaal kanaal gedefinieerd in hun design. Tribale kanalen zijn gericht op het leveren van support aan de eigen groep / ‘tribe’. Gericht op de overleving van de eigen groep. Dus in die zin sluit hun boodschap aan  op hun design. Het grote verschil is dat Donald Trump een manifesting generator is en Geert Wilders een projector. Zoals we al hebben gemerkt gaat Donald graag zijn eigen gang. Als projector zal Geert echter hulp nodig hebben bij de uitvoering van zijn plannen.

Socialistisch tribaal versus kapitalistisch tribaal

Ook Emile Roemer heeft een tribaal kanaal gedefinieerd. De kwaliteit van het kanaal is echter compleet anders dan dat van Geert Wilders. Het kanaal van Emile is socialistisch van aard. In zijn kanaal gaat het veel meer om de plek binnen de groep en om het leveren van support of zorg aan familie en directe vrienden. Het kanaal van Geert is kapitalistisch, gericht op het financieel overleven en het beklimmen van de maatschappelijke ladder.