Human Design Coaching

Kees-de-Jongh-150x150

Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen design. Voor Human Design Coach is de analyse en uitleg van je unieke design meestal ons vertrekpunt voor coaching. Dit geeft vaak al direct veel inzicht. En vanaf daar gaan we verder en helpen wij onze cliënten zich te ontwikkelen door middel van resultaatgerichte coaching. Van ‘zo zit ik in elkaar’, naar: daadwerkelijk leren vertrouwen op je talenten en krachten; het kennen van je valkuilen en kwetsbaarheden; je talenten inzetten bij het verbeteren van jezelf en je relaties; vertrouwen op de kwaliteit van je eigen besluiten; het ontdekken én het verwezenlijken van je doelen. In een eerste kennismaking bespreken we het coachingsvraagstuk en onze manier van werken.

 

We kijken of het goed voelt. Kunnen we je verder helpen? Dan spreken we de volgende stappen af. Het stappenplan van coaching ziet er als volgt uit:

certified-pro-human-design

Human Design Coach is officieel gecertificeerd door de International Human Design School

1Oriënterend gesprek

Voordat we beginnen aan een opdracht gaan we eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met jou (of je werkgever) om de vraag te verduidelijken en de mogelijkheden te bespreken. We vinden het belangrijk om te weten wat jij verwacht, zodat het uitgangspunt van de opdracht vooraf helder is voor beide partijen. Daarnaast vinden we het essentieel dat er over en weer een goede "klik" is.

2Voorstel coaching

Op basis van het kennismakingsgesprek brengen we een voorstel uit met daarin de omschrijving van de opdracht en gestelde doelen, de duur, de vergoeding en de voorwaarden waaronder we samen met de coaching aan het slag gaan. Zo weet jij (en eventueel je werkgever) waar je aan toe bent voordat je met ons in zee gaat.

3Voortgangsgesprek

Tijdens de opdracht vinden we het belangrijk om regelmatig terugkoppeling te geven over de voortgang van de coaching en de tot dan bereikte resultaten.

4Evaluatie coaching

Na afloop van de opdracht vindt er een evaluatiegesprek plaats of de beoogde resultaten vanuit de opdracht zijn behaald en of onze gevolgde werkwijze als professioneel en plezierig is ervaren.

Tarief Coaching

Het intakegesprek is altijd gratis. Op basis daarvan maken we een plan van aanpak, waarin het aantal te verwachten sessies wordt opgenomen. Een standaard coachingsgesprek neemt meestal 1,5 tot 2 uur in beslag.

Voorbeeld

Onze coachingstrajecten nemen meestal 3 tot 5 sessies van 2 uur in beslag. Als je nog geen Human Design foundation analyse hebt gehad, dan beginnen we daarmee in de eerste sessie. In de intake of tijdens de analyse diepen we samen jouw coachingsvraag verder uit. Daar gaan we in de vervolgsessies mee aan de slag.

HD_logorond

Human Design Coach

Label van Human and Organization Design

Minckelersstraat 430
1223LK Hilversum

KvK: 66969212

BTW: NL002002056B95
info@humandesigncoach.nl
www.humandesigncoach.nl

Algemene voorwaarden & verzend- en retourbeleid

Privacybeleid

Blijf op de hoogte

Meld je aan wanneer je op de hoogte wilt bijven van updates, acties en nieuws over Human Design.

Afmelden is altijd mogelijk via de nieuwsbrief zelf. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.