BEREKEN JOUW HUMAN DESIGN CHART

BEREKEN JOUW HUMAN DESIGN CHART

Human Design

Wat is Human Design?

Human Design helpt je te begrijpen hoe je ontworpen bent om met de wereld om te gaan. Het onthult specifieke gebieden waar je mogelijk vatbaar bent voor invloeden en conditionering vanuit je omgeving. Deze inzichten stellen je in staat om bewuster om te gaan met externe invloeden en te kiezen wat echt bij jou past, in plaats van te reageren op wat de wereld van je verwacht.

Stel je voor dat je een persoonlijke handleiding krijgt voor jouw eigen leven—dat is wat het Human Design systeem biedt. Deze unieke handleiding is speciaal afgestemd op jouw individuele kenmerken en geeft je inzicht in je talenten, vaardigheden en mogelijkheden. Het beschrijft niet alleen wat je capaciteiten zijn, maar biedt ook een 'chart' of kaart die je helpt deze ten volle te benutten.

Het hulpmiddel voor persoonlijke ontwikkeling.

Human Design is een hulpmiddel dat je kan helpen begrijpen hoe jouw lichaam en geest bedoeld zijn om goed te functioneren. De inzichten die je krijgt door jouw chart te begrijpen, bieden een compleet nieuw perspectief over jezelf en jouw interactie met anderen. 

Leren hoe je kunt werken in overeenstemming met je individuele behoeften en hoe je de juiste keuzes kunt maken, leidt tot een betere gezondheid en welzijn, betere relaties en voldoening in jouw professionele leven. Dit vermindert, of elimineert zelfs, de angsten en spanningen die deel uitmaken van het dagelijks leven.

Ra Uru Hu legt in 15 minuten het ontstaan van Human Design aan je uit:

Op welk gebied kan Human Design jou helpen?

De kracht van Human Design ligt in het onthullen van hoe jouw innerlijke geleidingssysteem werkt. Het systeem biedt praktische tools die je helpen om beslissingen te nemen die natuurlijk aanvoelen en in lijn zijn met je ware zelf. Deze tools zijn eenvoudig maar effectief en zijn ontworpen om de kwaliteit van je leven aanzienlijk te verbeteren. De gebruiksaanwijzing onthult hoe jouw innerlijke geleidingssysteem werkt en reikt je praktische tools aan om beslissingen te nemen die bij jou passen.

 • Eenvoudig gezegd, helpt Human Design om te ontdekken hoe je op een eenvoudige en effectieve manier de kwaliteit van jouw leven kunt verbeteren.
 • De juiste beslissingen op ieder moment kunt nemen, wat resulteert in verbeterde relaties en carrièrekeuzes.
 • De uitdagingen van het dagelijks leven aankunt zonder overweldigd te raken.

Je hebt het aangeboren vermogen om keuzes te maken die in overeenstemming zijn met jouw authentieke natuur en die gebaseerd zijn op je innerlijke autoriteit. Deze kennis stelt  je in staat om een leven te leiden op jouw unieke manier.

 

Human Design is geen quick fix; het is een diepgaand proces dat educatie en experimenteren vereist. Door te leren over het systeem en het toe te passen in je dagelijks leven, begin je langzaam maar zeker de gewoonten te doorbreken die je tegenhouden. Dit proces van zelfontdekking en -verbetering helpt je niet alleen je eigen uniekheid te omarmen, maar stelt je ook in staat een leven te leiden dat echt bij je past.

Ons Human Design Aanbod

(Persoonlijke) Analyse

Heb je niet direct behoefte aan coaching, maar ben je wel benieuwd hoe jouw unieke Human Design werkt? Dat adviseren we je een persoonlijke analyse te overwegen.

BEKIJK

Coaching

Wij helpen onze cliënten zich te ontwikkelen door middel van resultaatgerichte coaching. Van ‘zo zit ik in elkaar’, naar: daadwerkelijk leren vertrouwen op je talenten en krachten.

BEKIJK

Literatuur

We helpen je graag met meer kennis over Human Design. Daarom bieden we op onze website ook verschillende (e)-boeken aan. Deze worden door ons zelf geselecteerd.

BEKIJK

De introductie tot Human Design

Het Human Design System is een synthese van oude en moderne wetenschappen en het heeft inmiddels bewezen een waardevol hulpmiddel te zijn voor het begrijpen van de mens.

Het is niet gebaseerd op geloof of overtuiging, maar het is een logisch, empirisch systeem dat jou de mogelijkheid biedt om te experimenteren met de mechanica ervan om zo te kunnen ontdekken of het ook voor jou werkt.

Door te experimenteren met de kennis en jouw uniekheid, ga je op termijn een verandering van perspectief ervaren. Het leert je wat vervulling brengt. Iedereen heeft een eigen handtekening (vrede, voldoening, succes of verrassing), die je gaat ervaren als je leeft in overeenstemming met je ware aard. Het leidt ook tot een vermindering van weerstand in de vorm van boosheid, frustratie, bitterheid of teleurstelling.

Human Design is een systeem dat eind jaren tachtig ontwikkeld is door Ra Uru Hu. Het is een combinatie van verschillende esoterische en reguliere wetenschappen. Zoals I Tjing, Kabbala, astronomie, astrologie, kwantummechanica en chakraleer. Human Design gaat er onder andere vanuit dat alle levende wezens onderdeel zijn van een groter geheel en met elkaar verbonden zijn door de energievelden om ons heen.

Wat zijn neutrino’s?

Neutrino's zijn ongewone deeltjes die een oneindige hoeveelheid massa dragen. Ongeveer 3 biljoen neutrino's, en de materiële informatie die ze dragen, passeren elke vierkante centimeter van de planeet per seconde. Onze zon produceert ongeveer 70 procent van alle neutrino's die door ons zonnestelsel reizen, de overige 30 procent wordt uitgezonden door andere sterren in onze melkweg en een kleine hoeveelheid door de planeet Jupiter.

In 2015 kregen de wetenschappers Takaaki Kajita (Super-Kamiokande Collaboration) en Arthur B. McDonald (Sudbury Neutrino Observatory Collaboration) een Nobelprijs voor de ontdekking van neutrino oscillaties, waaruit blijkt dat neutrino's massa hebben. Ra Uru Hu publiceerde dit al in 1991 als de wetenschap achter het Human Design system.

Omdat neutrino's een oneindig kleine hoeveelheid massa hebben, laat de stroom informatie achter als hij door ons heen gaat. Het is een stroom van informatie en in ieder van ons bestaan deeltjes die ons met deze stroom verbinden. Op het moment van onze geboorte worden we ingeprent door de informatie die de neutrino stroom via de planeten met zich meedraagt. Deze inprenting wordt weerspiegeld in jouw chart en bepaalt jouw unieke design. 

It is better to live your own destiny imperfectly than to live an imitation of somebody else's life with perfection.

De basis van het Human Design systeem

1. Jouw persoonlijke Human Design chart

De Human Design Chart is samengesteld met je geboortedatum, -tijd en -plaats. Een nauwkeurige geboortetijd is cruciaal voor de precisie van je chart. Bij onzekerheid, haal een geboorteakte voor de exacte tijd. Je chart onthult jouw unieke eigenschappen door ingekleurde en open centra, kanalen en poorten, die samen jouw potentieel en pad in kaart brengen.

2. Inzicht in de 4 human design types

In Human Design bestaan vier hoofdtypen: Manifestors, Generators, Projectors, en Reflectors. Elk type heeft een eigen strategie en maatschappelijke rol. Begrip van jouw type verheldert hoe je het beste interacteert met anderen en verwerkt energie.

3. De kracht van zelfkennis

Jouw Human Design chart is een krachtig middel voor zelftransformatie. Door inzicht in je talenten en zwakheden, kun je beter navigeren door levensuitdagingen en cycli van ontevredenheid doorbreken. Het biedt een heldere route naar een vervullender leven. Je kunt door hier te klikken, online je eigen chart maken.

4. Human Design toepassen in het dagelijks leven

Leven volgens je Human Design verbetert hoe je functioneert en voelt elke dag. Het helpt je authentieke beslissingen te nemen, wat leidt tot een echter en meer bevredigend bestaan. Dit maakt Human Design essentieel voor wie zelfkennis en persoonlijke groei nastreeft.

Ons advies

Wij adviseren altijd de Persoonlijke Human Design Foundation Analyse. Dit is de meest complete basisanalyse.

Meer de diepte in over Human Design

De Human Design chart

Er is veel informatie terug te vinden op de eigen chart. Het is afhankelijk van welke uitdraai jij hebt, welke informatie wordt weergegeven. 

Dit is de Rave Mandala, waarin de 64 poorten, de astrologische tekens en de chart samen komen.

human design componenten

In een Human Design foundation analyse bespreken we in 1,5 tot 2 uur tijd de belangrijkste onderdelen van jouw chart.

 • Type: Hoe zit jij energetisch in elkaar?
 • Strategie: Wat kun je doen om bij jezelf te blijven?
 • Innerlijke autoriteit: Dit is het belangrijkste centrum in jouw design om op terug te vallen om besluiten te nemen als jezelf.
 • De gekleurde centra: Jouw definitie, jouw vitale levensenergie, de energie is er consistent.
 • Alle open centra: De energie is hier niet consistent. 
 • De gedefinieerde kanalen: Dit zijn jouw talenten.
 • De valkuilen in jouw design.
 • De best passende werkomgeving.
 • Jouw profiel: Jouw natuurlijke manier van gedragen.

Na de analyse heb je de tools in handen om te experimenteren met jouw eigen uniekheid in het dagelijks leven. Het belangrijkste is dat je leert herkennen wanneer je ‘off-track’ bent met jezelf en hoe je juist weer de besluiten kunt nemen die bij jou horen, los van de eigen conditionering of hoe we denken dat het hoort te zijn.

human-design-chart-uitleg-2

De basis tools om aan de slag te gaan met de eigen uniekheid zijn het Human Design type, de strategie van het type en de innerlijke autoriteit voor het nemen van besluiten.

Liever een individuele aanpak?

persoonlijke-rapportage

Digitale analyse

HUMAN DESIGN

WELK TYPE BEN JIJ

WAAR LIGGEN JE TALENTEN

30 TOT 40 MINUTEN UITLEG

€ 95,00

BEKIJKEN

foundation-reading-rapportage-label

Foundation Reading

HUMAN DESIGN

ZEER UITGEBREID IN 1,5 TOT2 UUR

GEMAKKELIJK BESLUITEN MAKEN

HOE ZIT JIJ IN ELKAAR

€ 250,00

BEKIJKEN

coaches-human-design

Persoonlijke hulp

COACHING

GRATIS INTAKEGESPREK

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

GECERTIFICEERDE COACHES

GRATIS INTAKE

CONTACT

Linda foto

Linda

Wow! Dankzij Human Design zie ik mijzelf in een heel ander licht, begrijp ik eindelijk de keuzes die ik in het verleden heb gemaakt en waarom ik zoveel weerstand heb ontmoet. Te weten hoe ik in elkaar zit en wat voor mij wel en niet werkt biedt prachtige handvatten voor de keuzes die ik nu maak. Ook geeft het rust en vertrouwen. Dankzij de warme begeleiding van Natasja en Kees laat ik mijn verleden los en geef ik mijn toekomst vorm vanuit wie ik werkelijk ben. Wat een cadeau!

Saskia

Saskia

Nogmaals dank voor de reading. Je hebt ‘m heel duidelijk en fijn om naar te luisteren, in gesproken. Ik ben er blij mee En ik vind het bijzonder dat je zo veel informatie hieruit kan halen over hoe en wie ik ben.

HD_logorond

Human Design Coach

Label van Human and Organization Design

Minckelersstraat 430
1223LK Hilversum

KvK: 66969212

BTW: NL002002056B95
info@humandesigncoach.nl
www.humandesigncoach.nl

Algemene voorwaarden & verzend- en retourbeleid

Privacybeleid

Blijf op de hoogte

Meld je aan wanneer je op de hoogte wilt bijven van updates, acties en nieuws over Human Design.

Afmelden is altijd mogelijk via de nieuwsbrief zelf. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.