BEREKEN JOUW HUMAN DESIGN CHART

BEREKEN JOUW HUMAN DESIGN CHART

Living Your Design Workshop

Kom experimenteren met jouw unieke design!

Wil je experimenteren met jouw eigen unieke design en je eigen uniekheid leven? Kom dan naar onze tweedaagse workshop Living Your Design.

We garanderen je een ware ontdekkingsreis naar jezelf. De workshop geeft je inzicht in jouw unieke Zijn en het geeft je de handvatten om te experimenteren met wie je werkelijk bent.

Na de workshop weet je hoe je tot beslissingen kunt komen als jezelf en niet op basis van de buitenwereld of wat jij denkt dat zou moeten.

De workshop is een mooie aanvulling op de persoonlijke analyse. De analyse is echt bedoeld als uitleg. De workshop is meer ervaringsgericht. Mocht je je daarnaast verder willen verdiepen in Human Design dan hoort deze workshop thuis is in het standaard opleidingsrijtje. Onze workshop is gecertificeerd, waardoor je daarna mee kunt doen aan een gecertificeerde cursus RAVE ABC mocht je dat willen. Op de website van de Internationale Human Design School (IHDS) kun je checken bij wie je gecertificeerde analyses en cursussen kunt volgen.

De doelstelling van de workshop is goed stil te staan bij de mogelijke conditionering die we hebben opgelopen. Hier staan we bij stil op de eerste dag door te kijken naar de centra. Met name de open (witte) centra kunnen voor verwarring zorgen, maar we kunnen ook ‘ongezond’ omgaan met gedefinieerd (gekleurde) centra. We lopen alle centra door met alle bijbehorende valkuilen en kwaliteiten. Je kunt de centra ook ervaren door er systemisch op te gaan staan (door middel van een heel groot kleed). Het is de bedoeling dat jijzelf goed ervaart wat het centrum voor jou betekent en hoe je er doorgaans mee om gaat. Op de eerste dag bespreken we ook nog de theoretisch achtergrond van Human Design.

Op de tweede dag bespreken we hoe we het beste besluiten kunnen nemen als onszelf. We bespreken ook de strategie van de types. De strategie is iets wat je actief kunt doen om bij jezelf te komen (of te blijven). Ook kijken we naar de definitie (single, split, triple, etc.).

Het gaat er met name om dat je aan het einde van de twee dagen nog beter weet hoe jij kunt experimenteren met jouw eigen unieke design en besluiten kunt nemen die recht doen aan jouw unieke zijn (los van alle conditionering of mentale overtuigingen).

Living Your Design  Workshop


Datum: 11 en 12 oktober 2024
Tijd: Van 10.00 uur tot 17.00 uur
Locatie: Hilversum
Deelnemers: 4 tot 8 personen
Begeleiding: Natasja Schijf & Kees de Jongh
Kosten: € 325 incl. btw en lunch*

Living Your Design  Workshop


Datum: 7 en 8 februari 2025
Tijd: Van 10.00 uur tot 17.00 uur
Locatie: Hilversum
Deelnemers: 4 tot 8 personen
Begeleiding: Natasja Schijf & Kees de Jongh
Kosten: € 325 incl. btw *

Living Your Design  Workshop


Datum: Deze workshop kan ook 1-op-1 worden gepland of in een duo. Neem hiervoor contact met ons op
Tijd: Vier sessies van 2 uur
Locatie: Hilversum
Deelnemers: 1 of 2 personen
Begeleiding: Natasja Schijf
Kosten: € 650 incl. btw* per persoon of € 500 incl. btw* per persoon bij een duo

*Heb je één van onze Human Design analyses gehad? Dan krijg je van ons 25,- euro korting op de Living Your Design Workshop.

*Basiskennis vereist

De workshop is geschikt voor iedereen met basiskennis van Human Design. Bij voorkeur heb je een (basis) analyse gehad en heb je al wat kennis tot je genomen via internet of een boek. Heb je nog geen analyse gehad? Je kunt deze nog bij ons boeken.

Tip: Bespaar extra met onze Combinatiedeal

Korting met onze Combinatiedeal

Nog geen basiskennis maar wel interesse in één van onze workshops? Dan is deze aanbieding zeker interessant voor jou. Boek de analyse en workshop combinatie in onze webshop en bespaar op het totaal.

Living Your Design

Human Design is een systeem op basis waarvan we inzicht krijgen in ons ware zelf en wat correct is voor ons en wat niet. Deze informatie is buitengewoon handig om ons op ons eigen levenspad te houden. Daarnaast maakt het goed inzichtelijk wat ons van ons levenspad afhoudt of afleidt en waar we geconditioneerd raken door onze omgeving. In de workshop doen we dat op basis van gedefinieerde en open centra in jouw design. Daarnaast geven we aandacht aan jouw type en autoriteit, de basis waarop je jouw eigen beslissingen op een gezonde manier kunt nemen.

De informatie die je krijgt aangereikt in de Living Your Design workshop leidt tot een pad van zelfontdekking en zelfkennis. Het laat ook zien hoe jouw uniekheid van invloed is op de mensen in je directe omgeving. Deze kennis komt goed van pas bij het opvoeden van kinderen bijvoorbeeld en in je relatie tot anderen. Na de (basis) analyse geeft de workshop verdieping aan het proces rondom jouw specifieke strategie en autoriteit, de tools waar je jouw beslissingen op kunt baseren en die je op jouw unieke pad houden. Het geeft helderheid in wat we bedoelen met het leven van je eigen unieke design voor jou specifiek.

Door de aanwezigheid van meerdere mensen gaat de stof leven. De 9 centra worden doorlopen en ervaren. Je gaat energetisch ervaren wat het is om bijvoorbeeld een wilskrachtig of een emotioneel persoon te zijn, door middel van opstellingen.

Bovendien kom je er ook achter wat het betekent om een manifestor, generator, projector of reflector type te zijn in relatie tot de andere typen.

Inschrijven

Schrijf je in voor de workshop

  11 en 12 oktober 2024
  7 en 8 februari 2025

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Liever een individuele aanpak?

  persoonlijke-rapportage

  Foundation analyse +

  HUMAN DESIGN

  UITGEBREIDE ANALYSE EN

  EEN UITGEBREIDE RAPPORTAGE
  +/- 30 PAGINA'S

  € 350,00

  BEKIJKEN

  foundation-reading-rapportage-label

  Foundation Analyse

  HUMAN DESIGN

  ZEER UITGEBREID

  GEMAKKELIJK BESLUITEN MAKEN

  HOE ZIT JIJ IN ELKAAR

  € 250,00

  BEKIJKEN

  coaches-human-design

  Vergroot jouw effectiviteit

  COACHING

  GRATIS INTAKEGESPREK

  PERSOONLIJKE BEGELEIDING

  GECERTIFICEERDE COACHES

  GRATIS INTAKE

  CONTACT

  HD_logorond

  Human Design Coach

  Label van Human and Organization Design

  Minckelersstraat 430
  1223LK Hilversum

  KvK: 66969212

  BTW: NL002002056B95
  info@humandesigncoach.nl
  www.humandesigncoach.nl

  Algemene voorwaarden & verzend- en retourbeleid

  Privacybeleid

  Blijf op de hoogte

  Meld je aan wanneer je op de hoogte wilt bijven van updates, acties en nieuws over Human Design.

  Afmelden is altijd mogelijk via de nieuwsbrief zelf. 

  Something went wrong. Please check your entries and try again.