BEREKEN JOUW HUMAN DESIGN CHART

BEREKEN JOUW HUMAN DESIGN CHART

De Human Design componenten

Human Design gaat uit van de volgende componenten:

  • Activatie van 13 bewuste en 13 onbewuste poorten, ingeprent door de neutrino’s afkomstig van 13 planeten.
  • 9 centra.
  • 4 typen.
  • 36 kanalen.
  • 64 poorten / hexagrammen.
  • 6 lijnen en 12 profielen.

Er worden twee berekeningen gebruikt om de Human Design Chart te genereren:

Het design tijdstip: Deze berekening wordt gemaakt aan de hand van het geboortetijdstip en gaat ongeveer 3 maanden terug in de tijd (88 graden terug om exact te zijn). Dit tijdstip activeert het design, de 13 onbewuste / rode poorten aan de linkerkant. Dit zijn de kwaliteiten die opgeslagen in jouw lichaam. Dit is jouw lichaamsbewustzijn en toont de aard van je onbewuste. Deze kwaliteiten doe je zonder er erg in te hebben.  Andere mensen kunnen deze eigenschappen vaak veel duidelijker zien dan jij, omdat jij je er niet bewust van bent.

Het geboortetijdstip: Dit tijdstip activeert de persoonlijkheid. Dit zijn de 13 bewuste / zwarte poorten aan de rechterkant op jouw chart. Deze kenmerken zul je herkennen, omdat je er bewust toegang toe hebt en je je er dus mee kunt identificeren.

Het lezen van de Human Design Chart

Alles wat is ingekleurd in jouw chart noemen we definitie. Dit is jouw vitale levensenergie, alles wat betrouwbaar is in jou. Elk gebied in de chart dat wit is, niet ingekleurd, is niet gefixeerd of betrouwbaar in jou. Het is open. Openheid vertegenwoordigt de plaatsen waar je ontworpen bent om ontvankelijk te zijn voor het leven. De openheid is vooral zeer interessant voor de drukke niet-zelf mind en kan gevoelig zijn door conditionering (beïnvloeding van buitenaf). Vanwege de inconsistente energie gaat de mind vanzelf een aanpassingsstrategie ontwikkelen. Deze aanpassingen kunnen je afhouden van jouw ware aard. Je gaat beslissingen nemen op basis van de niet-zelf mind in plaats van de eigen vitale levensenergie.

Ons Human Design Aanbod

(Persoonlijke) Reading

Heb je niet direct behoefte aan coaching, maar ben je wel benieuwd hoe jouw unieke Human Design werkt? Dat adviseren we je een persoonlijke reading te overwegen.

BEKIJK

Coaching

Wij helpen onze cliënten zich te ontwikkelen door middel van resultaatgerichte coaching. Van ‘zo zit ik in elkaar’, naar: daadwerkelijk leren vertrouwen op je talenten en krachten.

BEKIJK

Literatuur

We helpen je graag met meer kennis over Human Design. Daarom bieden we op onze website ook verschillende (e)-boeken aan. Deze worden door ons zelf geselecteerd.

BEKIJK

De negen Human Design centra

De centra zijn de geometrische vormen in jouw chart. Het zijn energetische knooppunten en ze staan alle negen voor een specifieke eigen kwaliteiten. Ze hebben ook allemaal een eigen biologische samenhang. 

Elk centrum heeft een specifieke functie en zijn wegwijzers die aangeven hoe ze correct functioneren en gedrag beïnvloeden als ze niet correct functioneren.

Centra kunnen gedefinieerd (ingekleurd) of open (wit) zijn. De manier waarop de centra gedefinieerd en met elkaar verbonden zijn bepaalt jouw Human Design Type, jouw strategie en innerlijke autoriteit.

Een open centrum is een van de primaire receptoren van conditionering of invloeden van buitenaf. Deze receptor kan het besluitvormingsproces negatief beïnvloeden en jou conditioneren om niet-zelf (mentale) besluiten te nemen. Het niet-zelf leidt ertoe dat je beslissingen neemt op basis van strategieën die voortkomen uit conditionering in plaats van jouw ware zelf.

Conditionering is niet erg. Het is een feit van het leven dat niet kan worden vermeden. Als je echter jouw unieke design volgt en jouw niet-zelf mind niet langer belangrijke beslissingen neemt, kunnen de open centra juist een ongelooflijke bron van wijsheid zijn die je in de loop van de tijd ontwikkelt.

Meer over de Human Design Componenten

De 4 Human Design types

Afhankelijk van de gedefinieerde centra herkent 4 Human Design types:

  • Manifestors / Innovatoren
  • (Manifesting) Generators / (snelle) Bouwers
  • Projectoren / Adviseurs
  • Refelctoren / Evaluatoren

(Manifesting) Generatoren zijn het dominante type op de planeet met bijna 70% van de bevolking. Zij zijn de drijvende levenskracht van de planeet. Hun strategie is om te reageren en door te reageren voldoening te vinden en frustratie te vermijden. Ze hebben een open en omhullende aura en hebben de behoefte om over zichzelf te leren.

Projectors vormen ongeveer 20% van de bevolking. Hun strategie is wachten op de uitnodiging om succes te vinden en verbittering te vermijden. Ze hebben een gerichte en absorberende uitstraling en zijn hier om de ander te leren kennen en te begrijpen.

Manifestoren vormen ongeveer 9% procent van de bevolking. Hun strategie is om te informeren voordat ze handelen om vrede te vinden en woede te vermijden. Ze hebben een gesloten en afwerend aura en zijn hier om hun impact op anderen te begrijpen.

Reflectoren hebben geen definitie (alle centra zijn wit). Zij vormen iets meer dan één procent van de bevolking. Hun strategie is om een volle cyclus van de maan af te wachten voordat ze beslissingen nemen om duidelijkheid te vinden, wat leidt tot een leven met meer verrassing en minder teleurstelling. Ze hebben een aura van weerstand (samplen) en leren eerder te reflecteren dan te identificeren.

Ons advies

Wij adviseren altijd de Persoonlijke Human Design Foundation Analyse. Dit is de meest complete basisanalyse.

human design componenten

De 36 Human Design kanalen

Een kanaal bestaat uit twee poorten en verbindt twee centra. Wanneer twee poorten aan beide uiteinden van het kanaal geactiveerd worden, creëert dit definitie. In principe kun je dit zien als de communicatie tussen de centra. Elk kanaal bakent een specifiek thema af, of een essentieel aspect van het ervaren van het leven als mens, binnen het kader van het grotere collectief. Als je een gedefinieerd kanaal hebt, kenmerkt het een specifiek talent dat betrouwbaar is in jou.

De 64 Human Design Poorten

Binnen elk centrum zitten poorten. Poorten kunnen worden gezien als in- en uitgangen die de communicatiestroom tussen de centra tot stand brengen en ze staan alle 64 voor specifieke kwaliteiten. Een poort dat geactiveerd wordt door een planeet beschrijft een consistente kwaliteit of rol in jouw leven.

Er zijn 64 poorten aanwezig, die overeenkomen met de 64 hexagrammen van de I'Ching. Elke poort heeft zes lijnen, die verdere details toevoegen aan de specifieke rol van de poort.

Een chart kan maximaal 26 activeringen hebben (13 bewust en 13 onbewust), wat betekent dat er 26 van de in totaal 64 Poorten geactiveerd kunnen zijn. 

Waar helpen we jou mee?

persoonlijke-rapportage

Basis Analyse

HUMAN DESIGN

WELK TYPE BEN JIJ

WAT IS JOUW VITALE ENERGIE

WAT ZIJN JOUW UITDAGINGEN

€ 95,00

BEKIJKEN

foundation-reading-rapportage-label

Foundation Analyse

HUMAN DESIGN

ZEER UITGEBREID

GEMAKKELIJK BESLUITEN MAKEN

HOE ZIT JIJ IN ELKAAR

€ 250,00

BEKIJKEN

coaches-human-design

Vergroot jouw effectiviteit

COACHING

GRATIS INTAKEGESPREK

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

GECERTIFICEERDE COACHES

GRATIS INTAKE

CONTACT

HD_logorond

Human Design Coach

Label van Human and Organization Design

Minckelersstraat 430
1223LK Hilversum

KvK: 66969212

BTW: NL002002056B95
info@humandesigncoach.nl
www.humandesigncoach.nl

Algemene voorwaarden & verzend- en retourbeleid

Privacybeleid

Blijf op de hoogte

Meld je aan wanneer je op de hoogte wilt bijven van updates, acties en nieuws over Human Design.

Afmelden is altijd mogelijk via de nieuwsbrief zelf. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.