Ieder mens is uniek

Leer de verschillen zien

Human Design Analyse

Heb je niet direct behoefte aan coaching, maar ben je wel benieuwd hoe jouw unieke Human Design werkt neem dan een persoonlijke Human Design analyse in overweging. Wij bieden verschillende analyses aan, van korte tot uitgebreide persoonlijke en relatie analyses. Zo willen wij iedereen de kans geven om op de gewenste manier kennis te maken met zijn of haar design.

Ons advies

Wij adviseren altijd de Persoonlijke Human Design Foundation Analyse. Dit is de meest complete basisanalyse.

Foundation Analyse

€250,- incl btw

De uitgebreide analyse van ongeveer 90 - 120 minuten gaat in op jouw type, strategie en innerlijke autoriteit. De kanalen (talenten) komen aan bod en hoe de definitie (de gekleurde centra) zich verhoudt tot de open (witte) centra. De gekleurde centra zijn de gebieden waarop je kunt vertrouwen, de energie is er consistent aanwezig en geeft ook aan waar jouw persoonlijke autoriteit zit in jouw lichaam waarop je kunt vertrouwen wanneer je een beslissing wilt nemen als jezelf. De witte centra geven je openheid weer ten opzichte van de buitenwereld. Via de open centra sta je in contact met andere mensen en daar ontstaan mogelijk dilemma's in ons leven, maar daar zitten juist ook onze waardevolle levenslessen. Ook wordt het profiel besproken, dit is de natuurlijke rol die je aanneemt in het leven. De reading wordt digitaal opgenomen en toegestuurd. De analyse kan ook een-op-een plaats vinden in Hilversum of digitaal via Zoom of Teams, zodat er ook vragen kunnen worden gesteld. De analyse wordt altijd opgenomen, zodat alles op een later tijdstip opnieuw kan worden beluisterd.

Basis Analyse

€95,- incl btw

De korte basis analyse van 30 minuten gaat in op jouw type, strategie en innerlijke autoriteit. De kanalen (talenten) komen aan bod en hoe de definitie (de gekleurde centra) zich verhoudt tot de open (witte) centra. Kort wordt ook het profiel besproken, dit is de natuurlijke rol die je aanneemt in het leven. De korte analyse is minder diepgaand dan een foundation analyse. De analyse wordt digitaal opgenomen en toegestuurd.

 

Een korte analyse van 30 minuten bedraagt € 95,- inclusief BTW. Het digitale bestand wordt klaar gezet in Dropbox of gemaild.

Relatieanalyse

€265,- incl btw

Wij zijn geen expert in relaties. We kunnen wel inzichtelijk maken waar de uniekheid van jou en jouw geliefde zit en hoe jullie tot eigen besluiten kunnen komen die eer doen aan het eigen zijn. Een relatieanalyse maakt dit inzichtelijk. Daarnaast kunnen we door middel van een connection chart laten zien waar jullie van elkaar verschillen en waar je van invloed bent op elkaar.

 

Een relatieanalyse duurt ongeveer 120 minuten. Daarin komen de individuele charts aan bod en er wordt naar de onderlinge connectie gekeken. De relatieanalyse bedraagt € 265,- inclusief BTW.

In een relatie reading laten
we zien waar jullie elkaar herkennen
en waar jullie verschillen, waar de aantrekkingskracht zit en waar problemen kunnen ontstaan.

Nieuw! Je eigen Human Design rapport

Het is vanaf nu ook mogelijk om jouw foundation analyse uit te breiden met een uitgebreide rapportage als naslagwerk. Bestel hier.

HD_logorond

Human Design Coach

Label van Human and Organization Design

Minckelersstraat 430
1223LK Hilversum

KvK: 66969212

BTW: NL002002056B95
info@humandesigncoach.nl
www.humandesigncoach.nl

Algemene voorwaarden & verzend- en retourbeleid

Privacybeleid

Blijf op de hoogte

Meld je aan wanneer je op de hoogte wilt bijven van updates, acties en nieuws over Human Design.

Afmelden is altijd mogelijk via de nieuwsbrief zelf. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.