Ieder mens is uniek

Leer de verschillen zien

Human Design Reading

Heb je niet direct behoefte aan coaching, maar ben je wel benieuwd hoe jouw unieke Human Design werkt neem dan een persoonlijke Human Design Reading in overweging.Wij bieden verschillende readings aan, van korte tot uitgebreide of persoonlijke readings. Zo willen wij iedereen de kans geven om op de gewenste manier kennis te maken zijn of haar design.

Ons advies

Wij adviseren altijd de Persoonlijke Human Design Foundation Reading. Dit is de meest complete reading.

Foundation Reading

€175,- incl btw

De uitgebreide reading van ongeveer 90 - 120 minuten gaat in op jouw type, strategie en innerlijke autoriteit. De kanalen (talenten) komen aan bod en hoe de definitie (de gekleurde centra) zich verhoudt tot de open (witte) centra. De gekleurde centra zijn de gebieden waarop je kunt vertrouwen, de energie is er consistent aanwezig en geeft ook aan waar jouw persoonlijke autoriteit zit in jouw lichaam waarop je kunt vertrouwen wanneer je een beslissing wilt nemen als jezelf. De witte centra geven je openheid weer ten opzichte van de buitenwereld. Via de open centra sta je in contact met andere mensen en daar ontstaan mogelijk dilemma's in ons leven, maar daar zitten juist ook onze waardevolle levenslessen. Ook wordt het profiel besproken, dit is de natuurlijke rol die je aanneemt in het leven. De reading wordt digitaal opgenomen en toegestuurd. De reading kan ook een-op-een plaats vinden (of via Skype), zodat er ook vragen kunnen worden gesteld. De reading wordt opgenomen, zodat alles op een later tijdstip opnieuw kan worden beluisterd.

Korte Reading

€75,- incl btw

De korte basis reading van 30 minuten gaat in op jouw type, strategie en innerlijke autoriteit. De kanalen (talenten) komen aan bod en hoe de definitie (de gekleurde centra) zich verhoudt tot de open (witte) centra. Kort wordt ook het profiel besproken, dit is de natuurlijke rol die je aanneemt in het leven. De korte reading is minder diepgaand dan een foundation reading. De reading wordt digitaal opgenomen en toegestuurd.

 

Een korte reading van 30 minuten bedraagt € 75,- inclusief BTW. Het digitale bestand wordt klaar gezet in Dropbox.

Reading voor het gezin

€250,- incl btw

Wij zijn geen expert in opvoedkunde. We kunnen wel inzichtelijk maken waar de uniekheid van jouw kind(eren) zit en hoe zij tot hun eigen besluiten kunnen komen die eer doen aan hun eigen zijn. Een reading maakt dit inzichtelijk. Daarnaast kunnen we door middel van een connection chart laten zien waar jullie van elkaar verschillen en waar je als opvoeder van invloed bent op de ander.

 

Een gezinsreading duurt ongeveer 120 minuten. Daarin komen de individuele charts aan bod en er wordt naar de onderlinge connecties gekeken. De gezinsreading bedraagt € 250,- inclusief BTW.

In een relatie reading laten
we zien waar jullie elkaar herkennen
en waar jullie verschillen, waar de aantrekkingskracht zit en waar problemen kunnen ontstaan.

Nieuw! Je eigen Human Design rapport

Het is vanaf nu ook mogelijk om alleen een losse rapportage te bestellen. Het vervangt een reading niet, maar geeft al wel direct heel veel persoonlijke informatie over jouw eigen unieke design. Bestel hier. voor €75,-