Onze coaches

Natasja Schijf en Kees de Jongh hebben beiden een schat aan bagage en ervaring die ze inzetten bij de coaching van hun cliënten. Zij ontdekten Human Design als krachtig en bijzonder praktisch instrument bij hun werk. Het directe inzicht dat ieders persoonlijke human design geeft is vaak voor een cliënt een constructief en verhelderend vertrekpunt om met een vraagstuk aan de slag te gaan. Zelfreflectie leren toepassen én hiermee constructief aan de slag gaan.

 

Zij werken vanuit een verschillende achtergrond en ervaring tijdens hun coaching. Wat hen bindt is het vermogen tot reflectie, constructieve communicatie, samenwerking en openheid. En de overtuiging dat Human Design een waardevolle sleutel is bij coaching.

Bij een coachingsvraag zien mensen vaak vooral hun tekortkomingen. Ze voelen zich kwetsbaar. Tegelijkertijd is er de wens om zich verder te ontwikkelen, gedrag en patronen te veranderen. Bijvoorbeeld als leidinggevende of ondernemer. Ik help mijn cliënten hun doelen te ontdekken en te verwezenlijken. Vanuit talent en kracht, maar juist ook vanuit kwetsbaarheid. Dat is hard werken, maar geeft ook veel voldoening.

 

Kees de Jongh

Kees-de-Jongh-150x150

Over Natasja Schijf

Natasja Schijf is naast coach ook HR & organisatie adviseur. Ze heeft veel ervaring met (HR) managementvraagstukken. Zij heeft de opleiding tot Human Design coach, Human Design analist en BG5 consultant gevolgd en beschikt over de Master of Management met de specialisatie Strategische HRM. Naast coach is zij werkzaam als adviseur en (interim)manager op het gebied van people & culture en talentmanagement. Naast haar brede interesse in processen binnen bedrijven, is zij al vanaf een jonge leeftijd geïnteresseerd in het leven en in mensen. Dit heeft geleid tot een brede zoektocht naar kennis en ervaringen op psychologisch en esoterisch vlak. Via deze weg is zij in 2005 tegen Human Design ‘aangelopen’. Ze is daarmee vooral geïnteresseerd in talent- en potentieelontwikkeling. Kees en Natasja hebben les gehad van Ra zelf en van diverse leraren uit de eerste lijn van Ra Uru Hu.

 

Zij geeft als analist uitgebreide analyses over het persoonlijk design. Als coach is zij in staat het design te duiden, inzicht te geven in iemands persoonlijkheid en vervolgens gaat zij met het concrete vraagstuk aan de slag. Persoonlijk, vertrouwd en doortastend.

 

Lees hier het volledige profiel van Natasja op Linkedin.

 

Neem contact op via natasja.schijf@humandesigncoach.nl, of 06-49423220.

 

Manifesting Generator, solar plexus autoriteit, triple split, 6/2.

Gecertificeerd via IHDS (International Human Design School) en BG5 Business Institute:

  • Living Your Design Guide
  • Professional Human Design Analist
  • BG5 consultant  
  • Child development analist
  • Momenteel in opleiding tot holistic analist: Rave Psychology en PHS (Differentiation Degree certification)
kees-de-jongh-175x175
Kees-de-Jongh-human-design

Over Kees de Jongh

Kees de Jongh was 40 jaar werkzaam binnen de ING Groep. Als sales en marketing directeur gaf hij leiding aan diverse teams. Als coach begeleidt en traint hij individuen, groepen en teams. Met kennis van Human Design en zijn jarenlange ervaring in een continu veranderende organisatie brengt hij zijn cliënten in beweging. En dat begint met bewustwording. Want een coach willen en vinden is niet zo moeilijk. Maar daadwerkelijk ontdekken wat je graag anders wilt doen, eerlijk zijn en vervolgens een patroon veranderen, dat gaat niet vanzelf.

 

Lees hier het volledige profiel van Kees op Linkedin.

 

Neem contact op via kees.de.jongh@humandesigncoach.nl of 06-21679134.

 

Self projected Projector, single definition, 6/2.

Gecertificeerd via IHDS (International Human Design School):

  • Living Your Design Guide
Natasja-Schijf-150x150

Ieder mens is uniek en bijzonder. Ik geef mijn cliënten allereerst het gereedschap om zichzelf beter te leren kennen. Door middel van een uitgebreide analyse van zijn of haar talenten én uitdagingen. Hoe ‘werken’ dingen bij jou, bijvoorbeeld in relaties of in je werk. En hoe zet je dit gereedschap en deze kennis vervolgens in bij je persoonlijke ontwikkeling, in teams en bijvoorbeeld bij leiderschapsvraagstukken.

 

Natasja Schijf

Op les bij Ra Uru Hu in januari 2011. Wat was hij een bijzondere man en leraar!

Kom eens langs!

Neem contact op voor een gratis intakegesprek met één van onze coaches en krijg advies op maat.

HD_logorond

Human Design Coach

Label van Human and Organization Design

Minckelersstraat 430
1223LK Hilversum

KvK: 66969212

BTW: NL002002056B95
info@humandesigncoach.nl
www.humandesigncoach.nl

Algemene voorwaarden & verzend- en retourbeleid

Privacybeleid

Blijf op de hoogte

Meld je aan wanneer je op de hoogte wilt bijven van updates, acties en nieuws over Human Design.

Afmelden is altijd mogelijk via de nieuwsbrief zelf. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.