Algemene voorwaarden

Wat leuk dat we zaken met elkaar (gaan) doen. Voor alle duidelijkheid volgen hier die belangrijke spelregels die Algemene Voorwaarden genoemd worden. Zaken doen met Human Design coach betekent dat je akkoord gaat met onderstaande. Het privacybeleid vind je hier.

  1. Als je boeken of kaarten via onze webwinkel koopt, mag je dat binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen en krijg je de kosten van het product terug, exclusief verzendkosten. Dit geldt alleen wanneer je ons hiervan binnen 14 dagen na ontvangst van het product hiervan per e-mail op de hoogte stelt via info@humandesigncoach.nl en alleen voor onbeschadigde producten. Je betaalt zelf de kosten voor het terugsturen. Na bevestiging door ons stuur je het product en eventuele bijgeleverde materialen retour. We moeten het door jou gekochte product binnen 14 dagen na onze bevestiging ontvangen hebben. Zodra we het product ontvangen hebben, storten we jouw betaling terug.
  2. Als je deel wilt nemen aan een workshop of cursus, betaal je vooraf via de webwinkel. Afmelden kan kosteloos tot 6 weken van te voren, tussen 6 en 4 weken van tevoren betaal je 50% en binnen 4 weken van te voren krijg je geen geld meer terug. Je mag jezelf wel laten vervangen door iemand anders.
  3. Als je een kortingscode hebt, dan moet je die invullen en gebruiken vóórdat je betaalt. Ze zijn niet achteraf alsnog toe te passen. De hoogte en tijdsduur van kortingscodes staat niet ter discussie.
  4. Individuele begeleiding en coaching Wanneer we overeenkomen dat we samen aan de slag gaan, dan geldt dat je tot 2 dagen vooraf, kosteloos je sessie kunt afzeggen, met aftrek van eventuele locatie en andere out-of-pocket kosten. Als je binnen 2 dagen vooraf afzegt, betaal je de hele sessie tenzij we nadrukkelijk en schriftelijk anders overeengekomen zijn. Je betaalt via de webshop of je ontvangt een factuur.
  5. Alle downloads – in welk format dan ook – blijven ons intellectuele eigendom. Je mag hetgeen je bij ons download dus niet commercieel inzetten en alleen inzetten voor persoonlijke doeleinden. Tegelijkertijd: het gedachtegoed van de Human Design is niet van ons, maar van Ra Uru Hu.
  6. Virtuele producten kun je niet terugsturen en hiervoor krijg je dan helaas ook geen geld terug. Eenmaal gedownload ben je namelijk in bezit van het virtuele product (bijvoorbeeld een online reading of analyse en eBook). Het is voor ons niet te controleren of jij het daadwerkelijk verwijdert. We horen echter graag wat je er niet aan bevalt. Samen kunnen we kijken wat voor andere mogelijkheden er zijn en of we je op een andere manier tegemoet kunnen komen.
  7. Als wij een workshop door omstandigheden moeten verschuiven en/of cancellen, dan krijg je je geld terug indien je niet deel kunt nemen op de nieuwe datum. Indien het een 1:1 sessie betreft, dan spreken we gezamenlijk een nieuwe datum af. Mocht dit voor jou reden zijn om niet langer met ons te willen werken, dan is dit uiteraard je goed recht.
  8. Als we face-to-face werken en je dus bij ons op locatie komt, dan betekent dit dat je – net als wij– Spacekeeper bent van de energie in de ruimte en ermee omgaat zoals je dat met je eigen spullen en huis doet: met zorg, aandacht en respect.
  9. Team- en interim opdrachten kunnen niet online geboekt worden. Net als bij coaching willen wij je graag vooraf spreken om te kijken of het klikt, wat je precies zoekt en of wij de juiste persoon voor jouw zijn om jou te helpen. En, wij zullen hiervoor een aparte offerte uitbrengen die je bij akkoord ondertekend. Hierin zullen voorwaarden voor jouw specifieke opdracht in vermeld staan.
  10. Mis je iets of heb je een vraag, stel deze dan vóórdat je tot aanschaf van een product of dienst of deelname aan een workshop of cursus overgaat.