BEREKEN JOUW HUMAN DESIGN CHART

BEREKEN JOUW HUMAN DESIGN CHART

Human Design

Ken jezelf

Het systeem

Human Design is een systeem dat eind jaren tachtig ontwikkeld is door Ra Uru Hu. Het is een combinatie van verschillende esoterische en reguliere wetenschappen. Zoals I Tjing, Kabbala, astronomie, astrologie, kwantummechanica en chakraleer. Human Design gaat er onder andere vanuit dat alle levende wezens onderdeel zijn van een groter geheel en met elkaar verbonden zijn door de energievelden om ons heen.

 

De basis van je Human Design is je persoonlijke tekening. Gemaakt met behulp van je geboortedatum, geboortetijd en plaats. Deze tekening, of kaart/chart, bestaat uit centra, kanalen en poorten. Hier vind je meer informatie over de vier typen in Human Design en de centra. Je kunt ook direct je eigen chart online laten maken.

 

Ieder mens, ieder levend wezen is uniek en dat is ieders geschenk aan de wereld om ons heen. Om ons goed te voelen, om de dingen te doen en te realiseren die we kunnen en willen doen, is het daarom zo belangrijk dat we onze behoeften, talenten, krachten en valkuilen kennen. Want even zo vaak voelen we ons niet gelukkig, zijn we gefrustreerd of maken we keer op keer dezelfde fouten. Door je eigen tekening te kennen en te begrijpen krijg je inzicht in hoe je dit kunt veranderen.

Human Design voor jou

product-bg5-volledige-analyse

BG5 volledige analyse

HUMAN DESIGN

WELK TYPE BEN JIJ

WAAR LIGGEN JE TALENTEN

16 succescodes

€ 750,00

BEKIJKEN

foundation-reading-rapportage-label

Foundation Analyse

HUMAN DESIGN

ZEER UITGEBREID

GEMAKKELIJK BESLUITEN MAKEN

HOE ZIT JIJ IN ELKAAR

€ 225,00

BEKIJKEN

coaches-human-design

Persoonlijke hulp

COACHING

GRATIS INTAKEGESPREK

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

GECERTIFICEERDE COACHES

GRATIS INTAKE

CONTACT

 

Bekijk de video uitleg over Human Design

Human Design en coaching

Soms is er weerstand wanneer mensen over Human Design horen. Hoe kan een abstract ‘systeem’ mij nu kennen en doorgronden? Tegelijkertijd maakt Human Design vaak direct nieuwsgierig. Omdat er vrijwel altijd veel herkenning is, puzzelstukjes op hun plaats vallen. Daarmee is het een prachtig vertrekpunt voor de ontwikkeling van het zelf-reflecterend vermogen en van persoonlijke groei.

 

Vaak zien mensen in hun unieke ontwerp vooral hun tekortkomingen. Maar waarom beschouw je die eigenlijk als zodanig? Door vragen te stellen, samen patronen, gebeurtenissen en situaties te onderzoeken leer je valkuilen herkennen. Maar ook waar je kracht en je talenten liggen en hoe je deze kunt gebruiken in je relaties met anderen, in je dagelijks leven, op je werk of in je onderneming. Jouw coachingsvraag staat voor ons voorop.

It is better to live your own destiny imperfectly than to live an imitation of somebody else's life with perfection.

Links

We geven op deze website basis informatie over het Human Design systeem, zoals over de vier typen en de centra. Het is niet onze bedoeling om het systeem tot in detail hier uit te leggen of te onderwijzen. Het is onze intentie om jouw uniekheid te betrekken in jouw persoonlijke vraagstuk. In de coachingssessies en in de analyses zijn we heel specifiek over hoe jouw design werkt. Wil je vooraf meer lezen over het Human Design systeem dan kun je onder andere terecht op deze website www.jovianarchive.com, de oorspronkelijke website van Ra Uru Hu.

 

Daarnaast kunnen we je twee boeken aanraden. Het boek 'Human Design' van Guido Wernink en Sarah Leers is in het Nederlands en heel toegankelijk. Het boek van Ra Uru Hu en Lynda Bunnell is Engelstalig en heel compleet. Het gaat in op de achtergrond en alle details van het systeem. Dit boek is in de webshop te bestellen.

Ons Human Design Aanbod

(Persoonlijke) Analyse

Heb je niet direct behoefte aan coaching, maar ben je wel benieuwd hoe jouw unieke Human Design werkt? Dat adviseren we je een persoonlijke analyse te overwegen.

BEKIJK

Coaching

Wij helpen onze cliënten zich te ontwikkelen door middel van resultaatgerichte coaching. Van ‘zo zit ik in elkaar’, naar: daadwerkelijk leren vertrouwen op je talenten en krachten.

BEKIJK

Literatuur

We helpen je graag met meer kennis over Human Design. Daarom bieden we op onze website ook verschillende (e)-boeken aan. Deze worden door ons zelf geselecteerd.

BEKIJK

HD_logorond

Human Design Coach

Label van Human and Organization Design

Minckelersstraat 430
1223LK Hilversum

KvK: 66969212

BTW: NL002002056B95
info@humandesigncoach.nl
www.humandesigncoach.nl

Algemene voorwaarden & verzend- en retourbeleid

Privacybeleid

Blijf op de hoogte

Meld je aan wanneer je op de hoogte wilt bijven van updates, acties en nieuws over Human Design.

Afmelden is altijd mogelijk via de nieuwsbrief zelf. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.