BEREKEN JOUW HUMAN DESIGN CHART

BEREKEN JOUW HUMAN DESIGN CHART

Weet jij het beste uit jezelf te halen?

Cursus: Ontdek jouw zakelijk potentieel - deel 1

Benut jouw zakelijke kwaliteiten optimaal!

Ben je zelfstandig ondernemer? Of werk je in loondienst en wil je meer weten over jouw werktalenten? Dan is dit een interessante cursus voor jou. Soms is het goed om jouw eigen kwaliteiten en carrière weer eens tegen het licht te houden. Ben ik nog bezig met de juiste dingen? Zet ik mijn kwaliteiten op een energie gevende manier in?

We hebben allemaal onze eigen uniekheid. Dit leven we in relatie tot de mensen om ons heen, maar ook binnen onze eigen organisatie. Weet jij jouw kwaliteiten al optimaal te benutten?

In onze cursus leer je zien waar jouw kwaliteiten liggen en hoe je deze praktisch kunt vertalen naar:

 • Jouw business, zoals producten en diensten
 • Jouw werkinhoud
 • De beste manier waarop je besluiten kunt nemen
 • De manier waarop je contact legt met (potentiële) klanten, relaties en collega's
 • Welke rollen goed bij je passen, ten aanzien van sales & marketing, leiderschap & visie, administratie & cultuur

Na twee dagen heb je inzicht in de volgende succescodes:

 1. Carrière type (adviseur, innovator, (snelle) bouwer of evaluator: de vier Human Design typen op de werkvloer)
 2. Persoonlijke interactiestijl (strategie om contact te leggen)
 3. Besluitvormingsstrategie (innerlijke autoriteit)
 4. Key indicatoren (richtingwijzer)
 5. Assimilatiestijl (informatieverwerking)
 6. Werkomgeving (solo, partnership, klein of groot team)
 7. Publieke rol (de manier waarop je jouw doel zichtbaar maakt in de wereld en de best passende marketingstijl)

Je leert jouw succes codes op een interactieve manier kennen en vertalen naar jouw omgeving.

Sommige ondernemers ervaren zelfstandig ondernemerschap als een geploeter, als een eenzaam bestaan. Het kan zijn dat je beter tot jouw recht komt in een partnership of klein team. Hoe kun je dit regelen? En aan de andere kant kunnen mensen in een kantoortuin binnen grote organisaties juist weer overweldigd raken en hoe ga je daar mee om?

Wat kun je doen als marketing / personal branding of jezelf presenteren naar anderen niet jouw 'ding' is? Dan laten we zien welke publieke rol wel goed aansluit bij jouw uniekheid.

De meerwaarde van de cursus:

 1. Je leert jouw Human Design toepassen in jouw werk. Met behulp van de verschillende opdrachten ga je er actief mee aan de slag.
 2. Je leert niet alleen over jouw eigen kwaliteiten, maar ook hoe dit verschilt met de designs van anderen. Zo krijg je waardevolle informatie om jouw collega's en anderen in jouw leven beter te leren begrijpen.
 3. Tijdens de cursus kun je leren van de andere deelnemers en met elkaar sparren over d stof. Zo kun je nog meer inspiratie opdoen.

 

BG5 en Human Design

BG5 is de zakelijke toepassing van Human Design

Human Design is vooral gericht op persoonlijke transformatie. BG5 maakt deze kennis praktisch toepasbaar in ons werkend bestaan. 

BG5 werkt met 16 succescodes. In deze cursus leer je er 7 kennen en toepassen. Na deze cursus heb je alles in huis uit de BG5 carrière design overview analyse. Het verschil tussen een analyse en de cursus is dat je er in de cursus actief mee aan de slag gaat, terwijl de analyse vooral gaat over het aan jou uitleggen van de succescodes. Daarnaast leer je in de cursus ook veel van de kwaliteiten van de anderen.

Wil je na deze cursus meer weten over de achtergrond van Human Design dan kun je de workshop Living Your Design overwegen. 

Na Zakelijk Potentieel deel 1, kun je deelnemen aan Zakelijk Potentieel deel 2. De twee cursussen staan op zichzelf, dus ze zijn ook goed los van elkaar te volgen.

Wat krijg je allemaal?

 • Inclusief heerlijke lunch, koffie & thee en versnaperingen;
 • Een BG5 succescode kaart voor jou persoonlijk;
 • Het werkboek en bijbehorende materialen;
 • De info sheet over de carrière types;
 • Een naslag werk over de publieke rollen met een beschrijving van elk profiel.

Begeleiders van deze cursus:

Lidwina is een hele inspirerende business coach en marketing expert. Zo is zij onder andere gespecialiseerd in mond-tot-mond reclame. Hiermee heeft zij van haar publieke rol (2/4, een natuurlijke beïnvloeder en netwerker) een van haar speerpunten gemaakt.

Natasja is Human Design analist en BG5 consultant en daarnaast organisatieadviseur en -coach. Het inspireert haar om de uniekheid van jou als persoon inzichtelijk te maken en tot wasdom te laten komen. Het is haar overtuiging dat mensen en bedrijven beter functioneren als we allemaal onszelf mogen zijn.

 

Lidwina & Natasja lach

Natasja Schijf

Lidwina Brusche

Lidwina Brusche
Lidwina Brusche

Ervaringen van deelnemers

Janneke Knuiman q

Janneke

Als jij je ook je zakelijk potentieel wilt ontdekken met Human Design, maar dan de zakelijke variant? Dan raad ik je aan eens te kijken bij Natasja Schijf en Lidwina Brusche. Ik heb zowel zakelijk potentieel 1 als 2 bij hen gevolgd en enorm veel geleerd. De ontvangst is warm en hartelijk, de locatie prima, de lunch een aanrader! Er is veel ruimte voor jouw persoonlijke vragen en aandacht voor jouw Human Design Chart (en je persoonlijke behoeften zoals even een moment ‘uit de groep’ kunnen stappen, voor mij zeer waardevol). Ook het uitwisselen van ervaringen met de andere deelnemers is heel waardevol. Ik heb heel veel nieuwe dingen geleerd en andere dingen rondom Human Design verder kunnen uitdiepen. Ik ga nu verder experimenteren met de verkregen inzichten en ervaren hoe ik ze kan toepassen in mijn leven en mijn onderneming. Dankjewel lieve dames voor deze leerzame dagen!

Martijn-Derksen

Martijn

De cursus heeft een ontzettend fijne en relaxte setting. Het is inhoudelijk sterk, met veel fijne energie van de trainers en oog voor welzijn en spanningsboog van de cursisten. Een meer dan geslaagde cursus, waar ik met heel veel plezier op terugkijk. 

Lifecoaching-bij-Carina-scaled

Carina

Op de dag dat mijn onderneming 4 jaar bestond heb ik mezelf een training cadeau gedaan: BG5 deel 2, de zakelijke toepassing van Human Design (deel 1 had ik al eerder gedaan, als ook de Living Your Design). Een echte aanrader voor iedereen die persoonlijk en zakelijk wil groeien!

Zo ontzettend waardevol om inzicht te krijgen hoe je Human Design eruit ziet en je je leven daar helemaal op kunt inrichten in plaats van alle energie te laten weglekken naar dingen die niet voor je bedoeld zijn. BG5 maakt dan ook nog eens inzichtelijk hoe je dat in je onderneming kan toepassen. Het was een super interessante en waardevolle training. Ik kan weer met de nieuwe inzichten aan de slag. Dankjewel Lidwina en Natasja voor jullie schat aan kennis, enthousiasme en goede zorg 🙏

1600437066MKB Site profiel Suzan Blaauw vernieuwen

Suzan

De cursus Zakelijk Potentieel deel 1 en 2 heb ik als heel waardevol ervaren! Natasja en Lidwina hebben verstand van zaken en alles is tot in de puntjes verzorgd!

Ik heb veel inzichten gekregen! Ik noem de belangrijkste; hoe mijn emotie werkt en wanneer en hoe ik het beste keuzes kan maken. Hoe mijn energie werkt ten opzichte van anderen en hoe ik in een team functioneer (en of ik beter solo, in een partnership, in grote groepen, enz. kan werken). Met als resultaat dat ik veel beter weet waar ik het beste mijn energie op kan richten en dat ik beter weet hoe ik zakelijk gezien beter uit de verf kom.

De cursus is waardevol voor iedereen die een eigen onderneming heeft, of dit wil. Het heeft mijn leven echt verrijkt en er is nog zoveel te leren hierover. Vooral door de theorie te toetsen aan mijn ervaringen is er heel veel te ontdekken en heb ik regelmatig een ‘aha’ moment (m.a.w. zó werkt dat dus voor mij!).

Ik zal anderen zeker aanraden om ook Zakelijk Potentieel te boeken, omdat het waardevolle informatie geeft over iemands unieke talenten, energie en de manier van keuzes maken.

Cursus: Ontdek jouw zakelijk potentieel 1


Datum: De volgende cursus wordt gepland in maart/april 2025. Je kunt ook eerst meedoen met deel 2 op 23 en 24 augustus 2024.
Tijd: Van 10.00 uur tot 17.00 uur
Locatie: Hilversum
Deelnemers: Minimaal 4 en maximaal 8 personen
Begeleiding: Lidwina Brusche en Natasja Schijf
Kosten: € 395 incl. lunch en excl. BTW

*Basiskennis vereist

De workshop is geschikt voor iedereen met basiskennis van Human Design. Bij voorkeur heb je een (basis) analyse gehad en heb je al wat kennis tot je genomen via internet of een boek. Heb je nog geen analyse gehad? Je kunt deze nog bij ons boeken.

Inschrijven

Schrijf je in voor de workshop

  23 en 24 augustus 2024

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  HD_logorond

  Human Design Coach

  Label van Human and Organization Design

  Minckelersstraat 430
  1223LK Hilversum

  KvK: 66969212

  BTW: NL002002056B95
  info@humandesigncoach.nl
  www.humandesigncoach.nl

  Algemene voorwaarden & verzend- en retourbeleid

  Privacybeleid

  Blijf op de hoogte

  Meld je aan wanneer je op de hoogte wilt bijven van updates, acties en nieuws over Human Design.

  Afmelden is altijd mogelijk via de nieuwsbrief zelf. 

  Something went wrong. Please check your entries and try again.