Skip to content

BG5, de manier om je bedrijf te optimaliseren!

Vraag je je wel eens af waarom sommige dingen in een samenwerking wel werken en andere juist weer niet? BG5 geeft het antwoord! BG5 zorgt ervoor dat de dynamiek in een team visueel wordt gemaakt, waardoor je geïnspireerd kan blijven werken. Door middel van een rapportage of analyse leer je jezelf en je team nog beter kennen. BG5 maakt gebruik van 16 succes codes, die jouw eigen unieke kwaliteiten weergeven. BG5 is speciaal ontwikkeld voor bedrijven en team die zich willen optimaliseren. Er wordt gekeken naar ieders individuele kwaliteiten, aangezien dit een belangrijke factor is voor de samenwerking in een bedrijf. Het is de zakelijke manier om een bedrijf te verbeteren.

Waarom BG5?

BG5 kan helpen bij het groeien van jouw bedrijf. Door het weten en het realiseren van de kwaliteiten van je team is het makkelijker om teams samen te stellen of belangrijke beslissingen te maken. Met BG5 krijg je jouw eigen unieke talenten te weten. Zo kom je erachter of je beter kunt samenwerken of dat individueel werken juist meer geschikt is voor jou. Door het weten van elkaars kwaliteiten en talenten ontstaat er vaak meer begrip voor elkaar en voor het werk dat door elkaar geleverd wordt. BG5 maakt gebruik van de 16 succes codes, bij onze analyses of rapportages worden jouw unieke codes beschreven. Door de codes krijg je inzicht op wat je beste kwaliteiten zijn en hoe je deze het beste zou kunnen toepassen op je werk. BG5 zorgt ervoor dat je op een effectievere manier kunt samenwerken. Zo kun je medewerkers met bepaalde talenten plaatsen bij medewerkers die deze kwaliteiten niet hebben. Het maakt duidelijk waar jouw talenten liggen zodat je samen met je team kan kijken wie welke taak het best op zich kan nemen. Iedere analyse of rapportage beschrijft verschillende codes. De uitgebreide versies beschrijven alle 16 codes, terwijl in de kortere versies alleen de eerste 6 codes worden beschreven.

16 succes codes

De 16 succes codes zijn:

 1. Carrière type
 2. Persoonlijke Interactie
 3. Besluitvormingsstrategie
 4. Levensthema
 5. Assimilatie
 6. Werkomgeving
 7. Business Skills
 8. Team & Organisatie Attributen
 9. De 9 functies
 10. Afleidingen & Schaduw
 11. Publieke Rol
 12. Levenswerk
 13. Overkoepelende thematiek
 14. Sterke punten & Persoonlijke bijdrage
 15. Karakteristieken en Kwaliteiten
 16. Managementkwaliteiten in grote groepen / teams

Iedere code zorgt ervoor dat je een nieuwe kwaliteit van jezelf ontdekt, deze succes codes zijn gebaseerd op jouw eigen voorkeuren. De eerste succes code is het ‘Carrière type’. BG5 kent vier carrière typen; de bouwers, de adviseurs, de innovators en de evaluators. De meeste mensen vallen onder het type bouwers. Bouwers houden van hun werk en zorgen ervoor dat de bedrijven waar zij werken, kunnen groeien. De eerste code geeft antwoord op welk carrière type jij bent. Zo geeft elke code antwoord op een vraag, zodat je na een analyse of rapportage precies weet wat voor jou het best werkt en wat voor jou minder goed werkt.

Overtuigd?
Ben je overtuigd en wil je graag jezelf of jouw team verbeteren en je bedrijf laten groeien door ieders kwaliteiten op de juiste manier in te zetten? Klik dan hier om onze webshop te bezoeken en een van onze BG5 rapportages of analyses te gebruiken. Ben je enthousiast over BG5, maar nog niet helemaal overtuigd? Bezoek dan onze BG5 webpagina en lees ons E-book voor nog meer informatie.