BEREKEN JOUW HUMAN DESIGN CHART

BEREKEN JOUW HUMAN DESIGN CHART

In welke cirkel blijf jij rondlopen?

Workshop Opstellingen en Human Design

Doorbreek patronen met opstellingen & Human Design

Voel je je opgejaagd? Ben je te emotioneel of gestrest? Ervaar je geen gevoel van bestemming? Vertoon je vermijdingsgedrag? Kun je succes niet nemen? Maak je veel plannen maar kom je te weinig in actie? Ervaar je veel onnodige conflicten?

Wie zichzelf wil zijn, zoveel mogelijk in balans en in harmonie met de omgeving weet; dat is niet vanzelfsprekend en gemakkelijk. En het is niet altijd een kwestie van nieuwe dingen leren. Het is ook vooral veel afleren. Jezelf persoonlijk en professioneel ontwikkelen betekent dat je de moed toont om soms uit je comfortzone te komen. Bereid bent afscheid te nemen van patronen en overtuigingen die jou niet langer dienen. Wat ons hielp als kind of puber, helpt ons vaak niet langer nu we volwassen zijn. Jouw leven is geen voortdenderende trein waar je toevallig ooit bent ingestapt. Hoe jij jezelf en de wereld om jou heen ervaart, wordt voor een belangrijk deel bepaald door de keuzes die jij maakt en de consequenties die daaruit voortvloeien. Jouw leven weerspiegelt jouw keuzes.

Om je te ondersteunen in het vinden van passende antwoorden op voor jouw belangrijke vragen hebben we de workshop patronen doorbreken met opstellingen & Human Design ontwikkeld. In deze workshop krijg je inzicht in je eigen patronen en de invloed ervan op je handelen in de praktijk. Wat leveren ze je op en wat kosten ze je?

Door middel van systemisch werk en Human Design maken we jouw onderstroom zichtbaar. En daar waar niet-helpende patronen in de weg staan van jouw groei ondersteunen we je om alternatief gedrag te gaan verkennen.
Uitgangspunt hierbij is steeds; bewust worden, ervarend leren, nemen van eigen verantwoordelijkheid en handelen. Steeds ben jij je eigen oefenmateriaal; je eigen bron van transitie.

Begeleiders van deze workshop:

Anita is coach, trainer en systemisch opsteller. De projector is hier om mensen te gidsen en te begeleiden. Zij maakt deze rol meer dan waar. Ze heeft een ongekend vermogen om in te tunen op jouw zijn en het lef om jou op een liefdevolle wijze de meest kernachtige vragen te stellen.

Natasja is Human Design analist en BG5 consultant en daarnaast organisatieadviseur en -coach. Het inspireert haar om de uniekheid van jou als persoon inzichtelijk te maken en tot wasdom te laten komen. Het is haar overtuiging dat mensen en bedrijven beter functioneren als we allemaal onszelf mogen zijn. Human Design is sinds 2005 in haar leven. Ze heeft les gehad van Ra Uru Hu.

Systemisch werk

Een opstelling is een ruimtelijke weergave van een systeem. Het doel van een opstelling is om symptomen en onbewuste dynamieken inzichtelijk te krijgen.
In elk systeem is steeds weer sprake van 3 principes;

 1. Binding. Iedereen heeft recht op een eigen plek in het systeem.
 2. Volgorde. Alle plekken staan in een rangorde ten opzichte van elkaar.
 3. Geven en nemen. Deze dienen evenredig in balans te zijn.

Systemisch werk laat ons door een zgn. ‘systemische bril’ naar een vraag of situatie kijken. Dus niet de inhoud van een vraag of probleem wordt belicht, maar de systemische oorzaak achter de vraag. Wat is het grotere plaatje van een probleem? Als dit eenmaal helder is kan de gewenste verandering doorgevoerd worden.

We laten je dit ervaren door middel van een opstelling. De opstelling brengen we in relatie tot jouw unieke Human Design, zodat je naar huis gaat met belangrijke nieuwe inzichten en handvatten om patronen te doorbreken op basis van jouw Human Design besluitvormingsstrategie.

Natasja Schijf

Anita Steenbakkers

Anita Steenbakkers
Anita Steenbakkers HD

Workshop opstellingen & Human Design


Datum: Er wordt een nieuwe datum gepland later in 2023
Tijd: Van 10.00 uur tot 17.00 uur
Locatie: Hilversum
Deelnemers: Minimaal 5 en maximaal 6 personen
Begeleiding: Anita Steenbakkers en Natasja Schijf
Kosten: € 150 incl. lunch en incl. BTW voor prive deelnemers en excl. BTW voor zakelijke deelnemers

Workshop opstellingen & Human Design


Datum: Heb je interesse? Stuur een bericht naar info@humandesigncoach.nl
Tijd: Van 10.00 uur tot 17.00 uur
Locatie: Hilversum
Deelnemers: Minimaal 5 en maximaal 6 personen
Begeleiding: Anita Steenbakkers en Natasja Schijf
Kosten: € 150 incl. lunch en incl. BTW voor prive deelnemers en excl. BTW voor zakelijke deelnemers lunch.

*Basiskennis vereist

De workshop is geschikt voor iedereen met basiskennis van Human Design. Bij voorkeur heb je een (basis) analyse gehad en heb je al wat kennis tot je genomen via internet of een boek. Heb je nog geen analyse gehad? Je kunt deze nog bij ons boeken.

Inschrijven

Schrijf je in voor de workshop

  15 en 16 maart 2024

  HD_logorond

  Human Design Coach

  Label van Human and Organization Design

  Minckelersstraat 430
  1223LK Hilversum

  KvK: 66969212

  BTW: NL002002056B95
  info@humandesigncoach.nl
  www.humandesigncoach.nl

  Algemene voorwaarden & verzend- en retourbeleid

  Privacybeleid

  Blijf op de hoogte

  Meld je aan wanneer je op de hoogte wilt bijven van updates, acties en nieuws over Human Design.

  Afmelden is altijd mogelijk via de nieuwsbrief zelf. 

  Something went wrong. Please check your entries and try again.