Skip to content

Living Your Design Workshop: Leef je uniekheid!

Wil je experimenteren met jouw eigen unieke design en je eigen uniekheid leven? Kom dan naar de tweedaagse workshop Living Your Design. We garanderen je een ware ontdekkingsreis naar jezelf. De workshop geeft je inzicht in jouw unieke Zijn en het geeft je de handvatten om te experimenteren met wie je werkelijk bent. Na de workshop weet je hoe je tot beslissingen kunt komen als jezelf en niet op basis van de buitenwereld of wat jij denkt dat zou moeten. De workshop is geschikt voor iedereen met basiskennis van Human Design. Bij voorkeur heb je een (basis) reading gehad en heb je al wat kennis tot je genomen via internet of een boek.

Living Your Design

Human Design is een systeem op basis waarvan we inzicht krijgen in ons ware zelf en wat correct is voor ons en wat niet. Deze informatie is buitengewoon handig om ons op ons eigen levenspad te houden. Daarnaast maakt het goed inzichtelijk wat ons van ons levenspad afhoudt of afleidt en waar we geconditioneerd raken door onze omgeving. In de workshop doen we dat op basis van gedefinieerde en open centra in jouw design. Daarnaast geven we aandacht aan jouw type en autoriteit, de basis waarop je jouw eigen beslissingen op een gezonde manier kunt nemen.

De informatie die je krijgt aangereikt in de Living Your Design workshop leidt tot een pad van zelfontdekking en zelfkennis. Het laat ook zien hoe jouw uniekheid van invloed is op de mensen in je directe omgeving. Deze kennis komt goed van pas bij het opvoeden van kinderen bijvoorbeeld en in je relatie tot anderen. Na de (basis) reading geeft de workshop verdieping aan het proces rondom jouw specifieke strategie en autoriteit, de tools waar je jouw beslissingen op kunt baseren en die je op jouw unieke pad houden. Het geeft helderheid in wat we bedoelen met het leven van je eigen unieke design voor jou specifiek.

Door de aanwezigheid van meerdere mensen gaat de stof leven. De 9 centra worden doorlopen en ervaren. Je gaat energetisch ervaren wat het is om bijvoorbeeld een wilskrachtig of een emotioneel persoon te zijn, door middel van opstellingen.

Bovendien kom je er ook achter wat het betekent om een manifestor, generator, projector of reflector type te zijn in relatie tot de andere typen.

Datum: 2 daagse workshop op vrijdag en zaterdag.
Tijd: Van 10.00 uur tot 17.00 uur.
Locatie: Longevity Lifestyle Center, J. Homan van der Heideplein 68A, 3604 DK Maarssen.
Kosten: € 250 inclusief BTW en lunch.
Deelnemers: Minimaal 6 en maximaal 12.
Begeleiding: Natasja Schijf.

Inschrijving: Klik hier voor de eerst volgende data of stuur een e-mail naar info@humandesigncoach.nl
Stuur ons ook een mail als je geïnteresseerd bent in deze workshop maar niet kunt op deze data, dan houden we je op de hoogte over de nieuwe data later dit jaar. Het is ook mogelijk deze workshop 1 op 1 te volgen.