Hartelijk bedankt

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van een bericht bij Human Design Coach. Wij nemen zo snel mogelijk contact met uw op. Voor dringende vragen is het altijd mogelijk telefonisch contact met ons op te nemen.


ONZE COACHES

Natasja-Schijf-175x175

Over Natasja Schijf

Natasja Schijf is HR consultant en coach. Ze heeft veel ervaring met HR management. Zij heeft de opleiding tot Human Design coach en Human Design analist gevolgd en beschikt over de Master of Management met de specialisatie Strategische HRM. Naast coach is zij gespecialiseerd in interim- en project management op het gebied van human resources, talentmanagement en recruitment. Naast haar brede interesse in processen binnen bedrijven, is zij al vanaf een jonge leeftijd geïnteresseerd in het leven en in mensen. Dit heeft geleid tot een brede zoektocht naar kennis en ervaringen op psychologisch en esoterisch vlak. Via deze weg is zij onder andere tegen Human Design ‘aangelopen’. Ze is daarmee vooral geïnteresseerd in talent en potentieel ontwikkeling.

Zij geeft als analist uitgebreide readings over het persoonlijk design. Als coach is zij in staat het design te duiden, inzicht te geven in iemands persoonlijkheid en vervolgens gaat zij met het concrete vraagstuk aan de slag. Persoonlijk, vertrouwd en doortastend.

Neem contact op via natasja.schijf@humandesigncoach.nl, of 06-49423220.

Manifesting Generator, solar plexus autoriteit, triple split, 6/2.

kees-de-jongh-175x175

Over Kees de Jongh

Kees de Jongh was 40 jaar werkzaam binnen de ING Groep. Als sales en marketing directeur gaf hij leiding aan diverse teams. Als coach begeleidt en traint hij individuen, groepen en teams. Met kennis van Human Design en zijn jarenlange ervaring in een continu veranderende organisatie brengt hij zijn cliënten in beweging. En dat begint met bewustwording. Want een coach willen en vinden is niet zo moeilijk. Maar daadwerkelijk ontdekken wat je graag anders wilt doen, eerlijk zijn en vervolgens een patroon veranderen, dat gaat niet vanzelf.

Neem contact op via kees.de.jongh@humandesigncoach.nl of 06-21679134.

Self projected Projector, single definition, 6/2.

HD_logorond

Human Design Coach

Label van Human and Organization Design

Minckelersstraat 430
1223LK Hilversum

KvK: 66969212

BTW: NL002002056B95
info@humandesigncoach.nl
www.humandesigncoach.nl

Algemene voorwaarden & verzend- en retourbeleid

Privacybeleid

Blijf op de hoogte

Meld je aan wanneer je op de hoogte wilt bijven van updates, acties en nieuws over Human Design.

Afmelden is altijd mogelijk via de nieuwsbrief zelf. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.