Leef je uniekheid!

Wil je experimenteren met jouw eigen unieke design? Kom dan naar de tweedaagse workshop Living Your Design. We garanderen je een ware ontdekkingsreis naar jezelf. De workshop geeft je inzicht in jouw unieke  Zijn en het geeft je de handvatten om te experimenteren met wie je werkelijk bent. Na de workshop weet je hoe je tot beslissingen kunt komen als jezelf en niet op basis van de buitenwereld of wat jij denkt dat zou moeten. De workshop is geschikt voor iedereen met basiskennis van Human Design. Bijvoorkeur heb je een (basis) reading gehad en heb je inmiddels wat kennis tot je genomen via internet of een boek.

Human Design is een systeem op basis waarvan  we inzicht krijgen in ons ware zelf en wat correct is voor ons en wat niet. Deze informatie is buitengewoon handig om ons op ons eigen levenspad te houden. Daarnaast maakt het goed inzichtelijk wat ons van ons levenspad afhoudt of afleidt en waar we geconditioneerd raken door onze omgeving. In de workshop doen we dat op basis van gedefinieerde  en open centra in jouw design. Daarnaast geven we aandacht aan jouw type en autoriteit, de basis waarop je jouw eigen beslissingen op een gezonde manier kunt nemen.

De informatie die je krijgt aangereikt in de Living Your Design workshop leidt tot een pad van zelfontdekking en zelfkennis. Het laat ook zien hoe jouw uniekheid van invloed is op de mensen in  je directe omgeving. Deze kennis komt goed van pas bij het opvoeden van kinderen bijvoorbeeld en in je relatie tot anderen. Na de (basis) reading geeft de workshop verdieping aan het proces rondom jouw specifieke strategie en autoriteit, de tools waar je jouw beslissingen op kunt baseren en die je op jouw unieke pad houden. Het geeft helderheid in wat we bedoelen met het leven van je eigen unieke design voor jou specifiek.

Door de aanwezigheid van meerdere mensen gaat de stof leven. De 9 centra worden doorlopen en ervaren. Je gaat energetisch ervaren wat het is om bijvoorbeeld een wilskrachtig of een emotioneel persoon te zijn.

Bovendien kom je er ook achter wat het betekent om een manifestor, generator, projector of reflector type te zijn in relatie tot de andere typen.

Datum: 20 en 21 september 2014

Tijd: 10.00 uur tot 17.00 uur
Locatie: Jade Ayurvedic Healthcenter, Doorn.

Kosten: € 250,-

Inschrijving: Stuur een e-mail naar: info@humandesigncoach.nl

Laat een reactie achter