Wat is Human Design?

Het systeem

Human Design een een systeem bedacht door Ra Uru Hu in de jaren 80. Het gaat er van uit dat jouw krachten en zwaktes vasttaan als je geboren wordt. Daarom hebben de keuzes die je maakt invloed op alles en iedereen om je heen. Door het ontdekken van Human Design krijg je meer inzicht in waarom je keuzes maakt en hoe jouw design je persoonlijkheid beïnvloedt. Je Human Design wordt gemaakt doormiddel van een chart, in die chart wordt gevormd van jouw Geboortedatum, plaats en tijd gemaakt. De chart bestaat uit Centra, Kanalen en Poorten. Deze kunnen gedefinieerd zijn (ingekleurd) of ongedefinieerd (wit of open) zijn. Gedefinieerde Centra zijn de Centra waar je jezelf bent, de eigenschappen zijn een deel van jouw. De ongedefinieerde centra horen niet bij jouw, vanuit die centra kun je ook geen goede keuzes maken.

 

Centra en Kanalen

De chart bestaat uit Centra en Kanalen. De bouwstenen van de chart zijn de Centra. Deze worden weergegeven in 9 geometrische vormen. Ook hebben de Centra elk een ander thema en samen hebben ze invloed op jouw. De kanalen verbinden de Centra aan elkaar en vormen zowaar een sleutel tot je Design. Daarnaast zijn er 4 typen, de Manifestor, de (Manifesting) Generator, Projector, en Reflector. Elk hebben ze hun eigen kenmerken en eigenschappen hebben. Hierover lees je meer op de pagina De Typen.

 

De Chart en Bodygraph

De Bodygraph bestaat uit de 9 centra die in het lichaam aangegeven worden, de 36 kanalen die de Centra verbinden en de 64 poorten. Er is onderandere uit op te lezen welk type jij bent. Net als de Bodygraph heeft De Chart bestaat uit het lichaam, daarbuiten zit de de binnenste ring staan de 12 astrologische constellaties. Daarnaast staan 64 segmenten, afgeleid van de I Tjing. In de buitenste ring staan 64 Hexagrammen. Deze constructie verdeelt het wiel in genetische potentiëlen.

Wat is Human Design? wat isHuman Design? Chart By Richard Branson

Bekijk onze producten

persoonlijke-rapportage

Persoonlijke rapportage

HUMAN DESIGN

WELK TYPE BEN JIJ

WAAR LIGGEN JE TALENTEN

+/- 30 PAGINA'S

€ 75,00

BEKIJKEN

foundation-reading-rapportage-label

Foundation Reading

HUMAN DESIGN

ZEER UITGEBREID

GEMAKKELIJK BESLUITEN MAKEN

HOE ZIT JIJ IN ELKAAR

€ 175,00

BEKIJKEN

coaches-human-design

Persoonlijke hulp

COACHING

GRATIS INTAKEGESPREK

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

GECERTIFICEERDE COACHES

GRATIS INTAKE

CONTACT