BEREKEN JOUW HUMAN DESIGN CHART

BEREKEN JOUW HUMAN DESIGN CHART

Wat is jouw missie in het leven?

Workshop: Incarnatiekruis

Wat vertelt jouw incarnatiekruis over jouw levenspad?

Wat breng je automatisch mee in jouw leven en wat zegt dat over jouw levensdoel? Door dicht bij jezelf te komen en te blijven licht het levenspad op en weet je wat jouw bestemming is.

Jouw levensthema, jouw incarnatie kruis, werkt als een wegwijzer en als een rode draad. Het is de reden waarom je in dit leven bent gestapt. Dit thema vertaalt zich in wat jij automatisch meebrengt in levenssituaties en in ontmoetingen met anderen.

Als het lukt om steeds meer in resonantie met jouw eigen unieke design te leven, dan wordt jouw frequentie ook steeds duidelijker voor jouzelf en de anderen om je heen. Je kunt in die zin niet het levensdoel najagen of afdwingen, maar je kunt wel ineens herkennen dat je op het juiste pad bent beland. Je leeft jouw talenten en missie optimaal.

“We don’t awaken to our cross, we awaken in it.” (Ra Uru Hu)

In deze speciale workshop vertellen we je graag meer over jouw incarnatiekruis, over jouw levensthema en -missie. De voorwaarde is dat je al hebt geëxperimenteerd met jouw eigen uniekheid door middel van het leven van jouw eigen strategie en innerlijke autoriteit. Omdat Human Design uitgaat van ons zelfreflecterend vermogen en het ‘weten’ van ons lichaam (ons voertuig of design) zullen we naast kennis ook werken met lichaamsgerichte oefeningen.

In deze workshop gaan we aan de slag met:

 • Inzicht in de werking van jouw incarnatiekruis en het daarbij horende levenspad.
 • Wat is jouw Ikigai? Waar kom jij iedere dag je bed voor uit? Wat maakt het leven de moeite waard? We staan stil bij jouw passie, missie, beroep en roeping in het leven.
 • We kijken in welk kwartier jouw bewuste zon staat. Sommige mensen zijn hier om met name hun bestemming te vinden in mentale concepten en ideeën, anderen juist om zaken concreet en tastbaar te maken. Anderen zijn hier om hun bestemming te vinden in het aangaan van relaties of juist te zorgen voor transformatie van zichzelf en de omgeving.
 • We kijken naar de vier belangrijke poorten in jouw chart die iets zeggen over jouw levensthema.
 • We kijken ook of jijzelf tot levensvervulling kunt komen of daar specifiek anderen voor nodig hebt op jouw levenspad (o.a. linker- of rechterkruis incarnatiekruis).

Deze workshop is een Human Design verdiepingsworkshop. Je hebt al een Human Design foundation analyse gedaan of meegedaan aan een Living Your Design Workshop. Je kent jouw strategie en volgt jouw innerlijke autoriteit bij het maken van levenskeuzes.

Begeleiders van deze workshop:

Vera is een hele bijzondere intuïtief holistisch coach. Zij heeft van haar incarnatiekruis (vessel of love) haar werk gemaakt. Als coach, yogadocent en massagetherapeut is het haar missie  om jou te laten herinneren wie je in werkelijkheid bent. Ze heeft gekozen voor de weg van het lichaam en het integreren van lichaamswijsheid als bron van kracht. Ze richt zich naast lichaamswerk (zoals yoga en massage) ook op ademwerk, verlichting bij trauma en het herontdekken van jouw reden van zijn of zielsmissie.

Natasja is Human Design analist en BG5 consultant en daarnaast organisatieadviseur en -coach. Het inspireert haar om de uniekheid van jou als persoon inzichtelijk te maken en tot wasdom te laten komen. Het is haar overtuiging dat mensen en bedrijven beter functioneren als we allemaal onszelf mogen zijn. Human Design is sinds 2005 in haar leven. Ze heeft les gehad van Ra Uru Hu.

 

Human Design maakt ons bewust van ons ware zelf

 • Als mensen zijn we allemaal uniek
 • Onze rol in het geheel is uniek
 • Het levensdoel stroomt door ons heen

Correct Handelen – Boeddha’s term – in de stroom van het leven:

 • Wanneer je correct handelt, verander je de frequentie van je leven
 • Handelen vanuit harmonie, vanuit je strategie
 • De alchemie van het jezelf zijn

Beslissingen nemen die je in de richting van je levensdoel brengen:

 • Beter omgaan met je conditionering
 • Het herkennen van de geconditioneerde Mind
 • Het transformeren van onze conditionering 

Natasja Schijf

Vera Develing

Foto: Esther Meijer
Vera Develing

Workhop: Incarnatiekruis


Datum: Deze cursus wordt opnieuw in 2023 gepland. Heb je interesse? Stuur een bericht naar info@humandesigncoach.nl
Tijd: Van 10.00 uur tot 17.00 uur
Locatie: Hilversum
Deelnemers: Minimaal 5 personen
Begeleiding: Vera Develing en Natasja Schijf
Kosten: € 175 incl. lunch en incl. BTW voor prive deelnemers en excl. BTW voor zakelijke deelnemers

 

*Basiskennis vereist

De workshop is geschikt voor iedereen met kennis van Human Design. Je hebt Zakelijk Potentieel 1 gevolgd, je hebt een Human Design Foundation Analyse gehad of een BG5 carrière overview analyse. Je kunt ook meedoen als je de Living Your Design workshop hebt gevolgd. Heb je nog geen analyse gehad? Je kunt deze nog bij ons boeken.

Inschrijven

Schrijf je in voor de workshop

  15 en 16 maart 2024

  HD_logorond

  Human Design Coach

  Label van Human and Organization Design

  Minckelersstraat 430
  1223LK Hilversum

  KvK: 66969212

  BTW: NL002002056B95
  info@humandesigncoach.nl
  www.humandesigncoach.nl

  Algemene voorwaarden & verzend- en retourbeleid

  Privacybeleid

  Blijf op de hoogte

  Meld je aan wanneer je op de hoogte wilt bijven van updates, acties en nieuws over Human Design.

  Afmelden is altijd mogelijk via de nieuwsbrief zelf. 

  Something went wrong. Please check your entries and try again.