human-design-mandala
human-design-mandala

Ontdek jouw Human Design!

Leer jezelf echt kennen en begrijpen

Ieder mens, ieder levend wezen is uniek en dat is ieders geschenk aan de wereld om ons heen. Om ons goed te voelen, om de dingen te doen en te realiseren die we kunnen en willen doen, is het daarom zo belangrijk dat we onze behoeften, talenten, krachten en valkuilen kennen. Want even zo vaak voelen we ons niet gelukkig, zijn we gefrustreerd of maken we keer op keer dezelfde fouten.

De basis van je Human Design is je persoonlijke tekening. Gemaakt met behulp van je geboortedatum, geboortetijd en plaats. Deze tekening, of kaart/chart, bestaat uit centra, kanalen en poorten.

"Human Design gaat er onder andere vanuit dat alle levende wezens onderdeel zijn van een groter geheel en met elkaar verbonden zijn door de energievelden om ons heen."

Door je eigen tekening te kennen en te begrijpen krijg je inzicht in hoe je dit kunt veranderen.

Lees alles over de 4 typen en de Centra

Ontdek-jouw-human-design-ebook-big

TYPEN EN CENTRA

centernamesandkeynotes

4 Typen

Manifestors (9% van de wereldbevolking) zijn hier om impact te hebben op anderen. Hun acties en woorden zorgen voor transformatie. 

Generators (70% van de wereldbevolking) zijn ook energierijke mensen. Ze hebben doorgaans een natuurlijke levenslust en hebben echt een uitlaatklep nodig voor hun innerlijke drive. 

Projectors (20% van de wereldbevolking) zijn van nature gevoelig voor en bewust van de energie van anderen. Zelf zijn ze een non-energie type. Ze kunnen de talenten van anderen goed herkennen.

Reflectors (1% van de wereldbevolking). De aanwezigheid van de Reflector is als een spiegel voor anderen. 

Centra

De negen centra worden weergegeven door middel van negen geometrische vormen. Het zijn de primaire bouwstenen van de chart. Centra kunnen gedefinieerd zijn of ongedefinieerd. Gedefinieerde en ongedefinieerde centra hebben een verschillende functie. De thema’s van de centra beïnvloeden elkaar en geven weer hoe ze werken. Hoe de centra worden gedefinieerd en met elkaar zijn verbonden bepaalt het Human Design type en de innerlijke autoriteit van jouw unieke design.

De centra kunnen worden onderverdeeld in verschillende categorieën. Op de eerste plaats zijn er druk centra, die ons fysiek en mentaal in beweging zetten. De twee druk centra zijn het Hoofd (head) en het Basis (root) centrum. Sommige centra zijn motoren, ze belichamen de fysieke energie om te werken en om actief te zijn. De vier motoren zijn de Basis (root), het Sacraal (sacral), het Hart/Ego (heart) en de Solar Plexus. Daarnaast zijn er bewustzijnscentra, die voor bewustzijn van onszelf en andere zorgen en de mogelijkheid bieden om informatie tot ons te nemen en te verwerken. De drie bewustzijnscentra zijn de Milt (spleen), Ajna en het Solar Plexus centrum.

Human Design en Coaching

Herkenning en nieuwsgierigheid

Soms is er weerstand wanneer mensen over Human Design horen. Hoe kan een abstract ‘systeem’ mij nu kennen en doorgronden? Tegelijkertijd maakt Human Design vaak direct nieuwsgierig. Omdat er vrijwel altijd veel herkenning is, puzzelstukjes op hun plaats vallen. Daarmee is het een prachtig vertrekpunt voor de ontwikkeling van het zelf-reflecterend vermogen en van persoonlijke groei.

Talenten en  tekortkomingen

Vaak zien mensen in hun unieke ontwerp vooral hun tekortkomingen. Maar waarom beschouw je die eigenlijk als zodanig? Door vragen te stellen, samen patronen, gebeurtenissen en situaties te onderzoeken leer je valkuilen herkennen. Maar ook waar je kracht en je talenten liggen en hoe je deze kunt gebruiken in je relaties met anderen, in je dagelijks leven, op je werk of in je onderneming. Jouw coachingsvraag staat voor ons voorop.

Meer weten over jezelf?

persoonlijke-rapportage

Persoonlijke rapportage

HUMAN DESIGN

WELK TYPE BEN JIJ

WAAR LIGGEN JE TALENTEN

+/- 30 PAGINA'S

€ 75,00

BEKIJKEN

foundation-reading-rapportage-label

Foundation Reading

HUMAN DESIGN

ZEER UITGEBREID

GEMAKKELIJK BESLUITEN MAKEN

HOE ZIT JIJ IN ELKAAR

€ 175,00

BEKIJKEN

coaches-human-design

Persoonlijke hulp

COACHING

GRATIS INTAKEGESPREK

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

GECERTIFICEERDE COACHES

GRATIS INTAKE

CONTACT