certified-pro-human-design

Krijg antwoord op levensvragen

Levensvragen

Het leven verloopt via verschillende fasen. We krijgen vroeg of laat allemaal te maken met vraagstukken zoals Welke studie zal ik gaan doen? of Welke baan past er bij mij? en Zal ik met hem of haar gaan samenwonen of trouwen? Halverwege de rit vraag je je af, Doe ik nou eigenlijk wel de dingen waar ik echt happy van word? of Zou ik toch niet nog een keer een switch moeten maken?

Hele begrijpelijke levensvragen. Liep het leven maar altijd zoals je vooraf had bedacht. Een van mijn levensmotto’s is: “Life is always plan B". Hiermee wil ik zeggen dat het leven onvoorspelbaar is en daarom des te interessanter. Wat daar wel lastig aan kan zijn is hoe maak ik de juiste keuze als ik op een kruispunt ben aanbeland. 'If you don't know where you're going, any road can get you there', is het advies van de kat aan Alice in Wonderland. Zo kunnen we verzanden in onnodig veel gepieker om het desbetreffende levensvraagstuk opgelost te krijgen.

Hulp nodig?

We helpen je graag als je worstelt met een vraagstuk in jouw leven. We doen dit aan de hand van individuele coaching, trainingen en readings. We plannen graag een geheel vrijblijvend gesprek met je in of we begeleiden je door middel van e-coaching.

Natasja-Schijf-175x175

Over Natasja Schijf

Natasja Schijf is HR consultant en coach. Ze heeft veel ervaring met HR management. Zij beschikt over de Master of Management met de specialisatie Strategische HRM. Naast coach is zij gespecialiseerd in interim- en project management op het gebied van human resources, talentmanagement en recruitment. Naast haar brede interesse in processen binnen bedrijven, is zij al vanaf een jonge leeftijd geïnteresseerd in het leven en in mensen. Dit heeft geleid tot een brede zoektocht naar kennis en ervaringen op psychologisch en esoterisch vlak. Ze is daarmee vooral geïnteresseerd in talent en potentieel ontwikkeling.

HOE WIJ JE KUNNEN HELPEN

Op dit soort momenten creëren wij samen met jou eerst ruimte en afstand. Afstand om te kijken naar het pad dat je inmiddels hebt bewandeld en de belangrijke levensmomenten daarop. Vervolgens leren we je hoe jij het beste besluiten kunt nemen als jezelf. Besluiten gebaseerd op wie je in essentie bent. Los van de conditionering van de mind en hoe we denken dat het zou moeten zijn. Ieder van ons beschikt over een eigen unieke besluitvorming. Wij maken hierbij gebruik van het Human Design systeem. Lees op onze website meer over Human Design.

persoonlijke-rapportage

Persoonlijke rapportage

HUMAN DESIGN

WELK TYPE BEN JIJ

WAAR LIGGEN JE TALENTEN

+/- 30 PAGINA'S

€ 75,00

BEKIJKEN

foundation-reading-rapportage

Foundation Reading

HUMAN DESIGN

ZEER UITGEBREID

GEMAKKELIJK BESLUITEN MAKEN

HOE ZIT JIJ IN ELKAAR

€ 175,00

BEKIJKEN

Natasja-Schijf-175x175

Persoonlijke hulp

COACHING

GRATIS INTAKEGESPREK

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

GECERTIFICEERDE COACHES

GRATIS INTAKE

CONTACT