Carrière

[vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=””][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Samen kunnen we het hebben over jouw carrière. Zet jij je talenten optimaal in? Ben je toe aan een volgende stap, maar wil je hierover eerst samen sparren? Je kunt contact opnemen voor een intakegesprek om samen tot een traject te komen afgestemd op jouw vraag.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”351″ style=”vc_box_rounded” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kort standaard traject

Je kunt ook kiezen voor een kort standaard traject. Dit traject bestaat uit drie sessies van ongeveer twee uur.

Sessie 1:

 

  • Kennismaking en bespreken van de belangrijkste doelstelling(en) die jij aan het einde van de sessies wilt hebben bereikt.
  • Human Design reading: Type, strategie en autoriteit, talenten en mogelijke uitdagingen in de buitenwereld gekoppeld aan jouw carrière.
  • De reading wordt opgenomen zodat je deze later altijd kunt terug luisteren.

 

Sessie 2:

 

  • Bespreken van het CV, welke werkervaring/kennis/vaardigheden zijn in overeenstemming met jouw intrinsieke talenten en waar is dat niet zo, waar zat mogelijk weerstand en waar haalde je juist wel voldoening uit of kreeg je wel erkenning.
  • Wat zijn de belangrijkste elementen in jouw droombaan.
  • Hoe breng je jouw volgende stap in lijn met wie je in werkelijkheid bent, hoe kom je tot een besluit dat bij jou past, wat zou je in je CV moeten benadrukken.

 

Sessie 3:

 

  • Op welke manier kom jij het beste in contact met de nieuwe werkkring (binnen of buiten de organisatie) rekening houdend met jouw profiel (jouw natuurlijke rol). Heb je bijvoorbeeld een vier in je profiel dan moet je het bijvoorbeeld vooral hebben van je eigen netwerk.
  • Welke kanalen zijn in lijn met jou, het type werk dat je zoekt en de omgeving waarin je wilt werken.
  • Evalueren van de doelstelling(en) en ter afsluiting wat tips!

 

De kosten van het standaard traject bedragen € 450 exclusief BTW.

Ook aan het korte traject kunnen desgewenst extra testen, zoals een persoonlijkheidsvragenlijst of een capaciteitentest worden toegevoegd. De eventuele kosten van deze extra testen worden toegevoegd aan het standaard traject.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=””][vc_column width=”1/1″][/vc_column][/vc_row]