Skip to content

Human Design Workshop, een ontdekkingsreis naar jezelf

In september, oktober en november geven wij weer een aantal tweedaagse workshops. De living your design workshop is een hele mooie aanvulling op jouw Human Design reading. In de reading heb je vooral uitleg gekregen over jouw unieke design. In de workshop maken we deze wetenschap praktisch. Je krijgt inzicht in hoe jouw unieke zelf werkt, hoe je hiermee kunt experimenteren en hoe je besluiten kunt nemen als jezelf, waardoor je beter kunt anticiperen op grote gebeurtenissen in jouw leven. Het is een ware ontdekkingsreis naar jezelf en jouw kracht. In de workshop doen we dat op basis van gedefinieerde en open centra. Je gaat de centra ervaren door middel van ons fantastische Human Design kleed en de opstellingen die we gaan doen samen. Daarnaast besteden we aandacht aan jouw type en autoriteit, de basis waarop je jouw eigen beslissingen op een gezonde manier kunt nemen.

Vooraf aan de workshop is er basiskennis nodig, met de foundation reading wordt er een analyse gemaakt van jouw persoonlijke autoriteit. De kanalen (talenten) komen aan bod en hoe de definitie (de gekleurde centra) zich verhoudt tot de open (witte) centra. Let er op dat je de reading krijgt van een gecertificeerd Human Design analist. We krijgen aanmeldingen voor onze workshops waarbij mensen er achter komen dat ze hun reading niet van een gecertificeerd analist hebben gehad. Hoewel de reading vast goed bedoeld is geweest, er zit een bepaalde structuur in readings die wij als gecertificeerd analisten aangeleerd hebben gekregen. Persoonlijk vind ik het ernstig dat mensen verkeerde informatie krijgen en daarmee geconditioneerd raken op basis van foute informatie. Hoe kun je een gecertificeerd analist herkennen? Je kunt vragen naar een kopie van het certificaat. We staan geregistreerd op de IHDS website. Daarnaast begint een gecertificeerd analist bijvoorbeeld nooit aan een reading als het geboortetijdstip niet helder is. Het geboortetijdstip staat onder andere geregistreerd in de gemeente waarin je bent aangegeven door jouw ouders. Mocht je jouw ouders nog kunnen raadplegen, we komen er achter dat hun geheugen soms toch niet helemaal blijkt te kloppen 😉 

Natasja Schijf Individual Rave Analysis Certificate

Heb je jouw reading gehad bij ons, dan ontvang je 10% korting op de living your design workshop.

Ervaar de workshop

Human Design Workshop
De workshop legt de focus op hoe jouw uniekheid invloed heeft op de mensen om je heen en laat jou zien hoe je kunt werken naar een pad van zelfkennis (vooral van toepassing op (manifesting) generators). Deze skills zijn ontzettend belangrijk op jouw eigen levenspad. Het geeft meer helderheid in wat we bedoelen met het leven van je eigen unieke design. De andere aanwezigen zorgen ervoor dat de stof die je aangereikt krijgt nog meer gaat leven. Alle 9 centra worden doorlopen en je gaat ervaren wat het is een wilskrachtig of emotioneel persoon te zijn. Ook kom je erachter wat het betekent om een manifestor, generator, projector of reflector type te zijn in relatie tot de andere typen. Tijdens de workshop kun je er niet alleen over horen maar ervaar je de andere types ook (als de workshop een gemixte groep is). In oktober experimenteren we met een groep specifiek voor alleen projectoren!

In het kort gaat de workshop over hoe jouw Human Design in de wereld staat en hoe jij omgaat met de uitdagingen die het pad van jouw leven opmaken en jou maken wie je bent. Het inzicht wat je krijgt komt tot leven in de workshop zodat je beter kunt navigeren door het leven.

De waarde van de workshop

De workshop heeft veel waarde door jezelf beter te leren kennen. Je leert jouw valkuilen herkennen en hoe je hier vanuit jouw Human Design type mee om kunt gaan en hoe je beter bij jezelf kunt blijven. De winst van Human Design is om steeds een beetje meer van jezelf te leren houden, door de acceptie van jouw unieke zelf.

Daarnaast merken we ook dat steeds meer mensen het Human Design systeem willen integreren in hun werk met mensen. De living your design workshop is een voorwaarde om gecertificeerd te worden tot living your design guide (om deze workshop te mogen geven) of tot bijvoorbeeld Human Design analist (om readings te mogen geven). Mocht je vragen hebben over de mogelijke vervolgstappen aarzel niet om te bellen of te mailen.

Wil je de reis naar jezelf ervaren? Schrijf je dan in voor de workshop.